GeForce NOW Nasıl iade edilir?

efeerenus

Femtopat
Daha fazla  
O zaman hiçbir fikrim yok, başka bir çözüm yolu bulabilirsem yazarım.

GeForce NOW uygulamasını açtıktan sonra bir 5-10 dk açık bırakın ardından girmek istediğiniz oyuna girin düzelmesi lazım bana tekrar oldu böyle düzeliyor.

Yok dostum olmuyor o kadar para verdim. Bu ekranda kalıyor sadece. İade etme şansım falan var mi? Biliyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok dostum olmuyor o kadar para verdim. Bu ekranda kalıyor sadece. İade etme şansım falan var mi? Biliyor musun?

Xbox Game Pass almıstım ben ama oto çekimden yurt dışı destekle konuştum sipariş no falan verdim bayağı ugrastım iade edildi dedi hesaptan gitti ama para gelmedi paranın gelmesi 2 ay falan sürdü. Bir de ilk hafta içinde iade etmen lazım. Kısaca yurt dışı destekten yaparsan iade edilir ama para gelmesi uzun sürer.

İade işlemi GAME+ servisini hiçbir şekilde kullanmadığınız ve hiç oyun oynamadığınız, yalnızca tekrarlı aylık paketler için kontrol gerçekleştikten sonra yapılabilmektedir. Paket satın alıp abonelik başlattığınız servisimizde oyun oynadıysanız iade süreci bulunmamaktadır.

Sitesinde verdikleri cevap. Mail atarak detaylı bir şekilde yardım almaya çalışabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı