Nasıl Instagram uygulamasından Reels kısmı kaldırılabilir?

Volt Valjean

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Biliyorsunuz ki Reels kısmının hayatımıza girmesi ile bazen kaydırırken dalıp gidiyoruz ve ekran sürelerimiz yükseldikçe yükseliyor. Ben de bu durumu yaşadığım için bu duruma çözüm bulmak arayışındayım.

Instagram'dan Reels kısmını silmemin bir yolu var mı? Çok bakmamak için hesabımı kapatmak istemiyorum çünkü haber ve bazı duyuruları falan da takip ediyorum.

Reels kısmını kaldırabilsen bile bu alışkanlığından vazgeçebileceğini düşünmüyorum. Ben şu şekilde çözdüm; instagram hesabımı dondurdum ve yaklaşık 8-9 ay hiç açmadım. Bu sürede kitap okumaya yöneldim ve zamanımın gerçekten reels izlerken ne kadar boşa geçtiğini fark ettim. 2 gün önce hesabımı geri açtım ve hiç o kısım ilgimi bile çekmiyor. Arkadaşlarım gönderse bile tıklamıyorum. Bence sen de böyle farklı bir şeye yönelmelisin.

Reels kısmını kaldırabilsen bile bu alışkanlığından vazgeçebileceğini düşünmüyorum. Ben şu şekilde çözdüm; Instagram hesabımı dondurdum ve yaklaşık 8-9 ay hiç açmadım. Bu sürede kitap okumaya yöneldim ve zamanımın gerçekten Reels izlerken ne kadar boşa geçtiğini fark ettim. 2 gün önce hesabımı geri açtım ve hiç o kısım ilgimi bile çekmiyor. Arkadaşlarım gönderse bile tıklamıyorum. Bence sen de böyle farklı bir şeye yönelmelisin.

Teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için fakat ben Instagram'ımı kapatmak istemediğim için Reels'i oradan kaldırmak istiyorum aslında. Yoksa zaten o direkt kökten çözüm. Bunu istemem de Instagram'ın bazı konularda işime yaraması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı