Nasıl iş bulabilirim?

Arkadaşlar, üniversite okuyorum zaten ama üniversiteler ekimde açılıyor ve 6 hafta uzaktan eğitim var, ailemin yanında yaşıyorum amaç sadece harçlığımı çıkarmak.

Benim sorum tam olarak şu yönde, giyim mağazaları teknoloji mağazaları işte BIM gibi marketlerde iş bulmak mümkün buralarin çalışma şartları nasıl?

Sonuç ne oldu? 3 yıl geçmiş hayatınız nasıl devam etti?

:) tabii anlatmak isterim. Migros Sanal Market'e başvurmuştum, oradan çağırıldım 1 ay kadar orada çalıştıktan sonra fitness geçmişim ve arkadaş ortamım vesilesiyle fitness antrenörlüğüne yöneldim yaklaşık 6 ay bu konuda kendimi geliştirdim çeşitli sertifika prrogramlarına katıldım. (Uluslararası fitness eğitmenliği,1.kademe antrenörlük vb. tarzı) Sonrasında bir MacFit kulübünde işe başladım iyi bir yer değildi ama sonrasında kendimi geliştirip daha iyi bir konumdaki kulübe geçtim halen devam ediyorum.

Bu noktadaki arkadaşlara tavsiyem yeterki çalışmak isteyin, karşınıza fırsat illaki çıkıyor, iletişiminizi geliştirin, kendinizi geliştirin siz geliştikçe daha güzel fırsatlar karşınıza çıkacak emin olun. Kendi okuduğunuz bölüm üzerindeki iş fırsatlarına bakın, iyi analizleyin ve bir yerden başlayın gerisi gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı