Nasıl iş bulabilirim?

loi

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 14 yaşındayım. Harçlık çıkarmak için iş bulmaya karar verdim fakat okulun açılmasına 2ay kalmasına rahmen hala iş bulamadım, anneme babama benim için iş bulmasini istediklerimde kabul etmiyorlar. Yakınlarına bile sormuyorlar. Benim de yakınım olmadığı için soramiyorum, sizce iş nasıl bulabilirim yakınım olmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, 14 yaşındayım. Harçlık çıkarmak için iş bulmaya karar verdim fakat okulun açılmasına 2ay kalmasına rahmen hala iş bulamadım, anneme babama benim için iş bulmasini istediklerimde kabul etmiyorlar. Yakınlarına bile sormuyorlar. Benim de yakınım olmadığı için soramiyorum, sizce iş nasıl bulabilirim yakınım olmadan?

Ben orta okulu bıraktıgımdan beri hiç iş bulamadım aradan 8 sene geçti.

Annen ve baban sana bir iş bulmuyorsa, işe de gitmene izin vermez büyük ihtimal. Yakının yoksa iş bulmak için dışarıda dükkanları gezmelisin.

Çevrendeki restorant, kafe gibi yerlere eleman ihtiyacı olup olmadıklarını sor, kesin çıkar birkaç yer.
Hocam utandigim icin oyle bir girisimde bulunamiyorum, belki bulunursam diye sence 14 yasindaki cocugu kafeye, restorant a alirlarmi?

Annen ve baban sana bir iş bulmuyorsa, işe de gitmene izin vermez büyük ihtimal. Yakının yoksa iş bulmak için dışarıda dükkanları gezmelisin.
İzin verirler ama sadece kendileri bulmak istemiyorlar

Ben orta okulu bıraktıgımdan beri hiç iş bulamadım aradan 8 sene geçti.
Saolun hocam benimde moral tavan yaptı, geçmiş olsun bu arada 8 sene nedir :D

Sosyal medya üzerinden, internette bulunan iş ilanlarından kendine bir iş edinebilirsin. Çevrene danışmayı dene, sosyal anksiyeteni yen.

İlla dışarı çıkıp çalışmana gerek yok. Bilgisayar üzerinden iş yapabilirsin. Senin yaşında ben öyle yapıyordum ve 700-800 TL alıyordum tabii o zamanın parasıyla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00