Nasıl iş bulabilirim?

efe911

Centipat
Merhaba dostlar, 19 yaşındayım YKS'den istediğim verimi alamadım önümüzdeki yıl tekrar gireceğim ama bu süre zarfında çalışmak ve para kazanmak istiyorum. Nasıl iş bulabilirim? Kasiyerlik düşünüyorum nasıl başvuru yapacağım? Bilenler varsa cevap verirse çok mutlu olurum.

Kasiyerlik başvuruları basit zaten oturduğun yerde marketlerin önüne git hepsinde "bizimle çalışmak ister misiniz" tarzı bir yazı yazar. Öyle yazanlarda gir içeri konuş forum doldurturlar sonra da çağırırlarsa çağırırlar.

Kariyernet, elemannet, sahibinden gibi sitelerden iş bulabilirsiniz

Bir marketin şubesine gidip sorarak yapabilirsin. Ya orada sana başvuru formu verirler ya da başvuruların alındığı bir merkeze yönlendirirler.

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam kasiyerlikte askerlik şartı veya 2 yıllık üniversite şartı yok değil mi, çünkü ben askerliğe gitmedim ve üniversite geçmişim yok lise mezunuyum.

Hocam market çalışma saatleri çok sıkıntılı diye duymuştum forumda. Ders çalışmaya zaman bulabilecek misiniz? Sorunuza gelecek olursak da bir markete gidip tenha bir zamanda çalışanlara danışabilirsiniz.

İngilizce öğretmenliği düşünüyorum YDT gayet iyi ama TYT'den düşük performans aldım, istediğim şehir için matematiğimi geliştirmem gerekiyor hocam. Bir yılda sadece akşamları matematik ağırlıklı çalışsam bile hazırlanabilirim diye düşünüyorum. Bir yandan evde boş durmak istemiyorum aileme maddi yönden yük olmak istemiyorum.

Kasiyerlik başvuruları basit zaten oturduğun yerde marketlerin önüne git hepsinde "bizimle çalışmak ister misiniz" tarzı bir yazı yazar. Öyle yazanlarda gir içeri konuş forum doldurturlar sonra da çağırırlarsa çağırırlar.

Teşekkür ederim hocam.

Yaşadığın ilde varsa otelde çalışmanı öneririm. İnsan kaynaklarına gidip kağıt dolduruyorsun sonra gireceğin bölümün şefi veya müdürüyle konuşma talep ediyorsun. Eğer alırlarsa minibarcı veya mutfak komisi olmanı önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı