Nasıl iş bulunabilir?

Köfteci Yusuf'ta bazı bölgelere servis mevcut. Şubeden şubeye değişiyor ama servis olabilir. Geç kalmak konusunda da yapabileceğiniz bir şey yok hocam hayat şartları mecburen zamanında işe gideceksiniz. Sürekli geç kaldığınız zaman hiçbir yerde kalamazsınız.

Ayrıca maaşları da A101 gibi yerlerden daha fazla( fazla çalıştığınız için tabii ki ama sonuç olarak 1 ayda daha fazla kazanıyorsunuz.) Şu an aylık 30bin civarı kazanılıyor yeni başlayan biri için. Hatta bayramda ikramiye oluyor bayram öncesi mutlaka sorun bayramda çalışabilirim derseniz işe girme ihtimaliniz çok yüksek. Geçen sene 5 gün için 5000 almıştık günlük 2 kat maaş harici.

Köfteci Yusuf'ta bazı bölgelere servis mevcut. Şubeden şubeye değişiyor ama servis olabilir. Geç kalmak konusunda da yapabileceğiniz bir şey yok hocam hayat şartları mecburen zamanında işe gideceksiniz. Sürekli geç kaldığınız zaman hiçbir yerde kalamazsınız.

Biliyorum ama ne yapabilirim ona bakıyorum sabit bir iş arıyorum beni koyacakları güne kadar çalışmak istiyorum istediğim iş yorucu olsun istemiyorum çünkü zor işlerde çalıştım örnek depo işinde çalıştım indir bindir transpalet kulan beni çok yoruyordu

Aklımda hamburger satan iş yerleri var ama oralar bana çok uzak daha öncesinden depo elemanı olarak çalıştım işe sürekli geç kalıyordum ve metroyla gidiyordum metorda uzaktı biraz.

Hocam hamburger satan yerlerde çalışılabilir gibi duruyor veya giyim mağazaları.

Biliyorum ama ne yapabilirim ona bakıyorum sabit bir iş arıyorum beni koyacakları güne kadar çalışmak istiyorum istediğim iş yorucu olsun istemiyorum çünkü zor işlerde çalıştım örnek depo işinde çalıştım indir bindir transpalet kulan beni çok yoruyordu.

Özdilekte reyon görevlisi olarak çalışmışlığım var sözde sadece reyonlardan sorumluyduk ama depo işlerini de depoculardan çok biz yapıyorduk. Köfteci Yusuf böyle bir iş değil hocam garsonluk yapıyorsunuz zaten sadece 1-2 hafta ayaklarınız çok yorulacak su toplayacak sonra alışıyorsunuz. Sakın yanlış anlamayın işin basitliğini anlatmak için söylüyorum sizi aşağılamak için asla değil, 16 yaşında 40 kilo en kötü fiziğe sahip insanların bile çalışabileceği bir ortam.

Hocam geçmişte hangi işlerde çalıştınız motor kullanabiliyorsanız motorkurye olun.
ehliyetim yok. dediğim gibi ağır işlerde çalıştım örnek vereyim indir bindir transpalet kulan falan kendime farklı işlerde edinmek istiyorum ama ilkez bu kadar zorlandım iş bulamamaktan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı