Yazları öğrenciler işe giriyor, garsonluk olsun, depocu olsun vs. vs. Ben hiç işte çalışmadım, yaş 22 öğrenciyim. Gidip de bir cafede veya markette nasıl iş buluyoruz?
Yazları öğrenciler işe giriyor, garsonluk olsun, depocu olsun vs. vs. Ben hiç işte çalışmadım, yaş 22 öğrenciyim. Gidip de bir cafede veya markette nasıl iş buluyoruz?
Hocam bulabildin mi ne yaptın benim de durumum aynı seninle .dYazları öğrenciler işe giriyor, garsonluk olsun, depocu olsun vs. vs. Ben hiç işte çalışmadım, yaş 22 öğrenciyim. Gidip de bir cafede veya markette nasıl iş buluyoruz?
Yazları öğrenciler işe giriyor, garsonluk olsun, depocu olsun vs. vs. Ben hiç işte çalışmadım, yaş 22 öğrenciyim. Gidip de bir cafede veya markette nasıl iş buluyoruz?
knk bunları yaparken tek başına mıydın ? dolaşırken vs? peki üni gideceğin halde gitmeyeceğim mi dedin? binevi işe alsın diye? utanmaya gerek yok mu yani?Ben sora sora buldum 17 yaşindayim tabii 18 yasindan kucuk oldugum icin cogu yerden ret yedim internetteki fabrika ilanlarına başvurabilirsiniz bant isi olanlar hafif isler diye duydum.
Simdi gelelim bana herhalde bir 100 yere sormusumdur mahalle 3 tane AVM gezdim her dukkana tek tek girdim sordum eleman aliyor musunuz diye bazıları almiyoruz bazıları ise 18 yas alti almiyoruz dedi bazilari ise yalandan form veriyor biz sizi arayacağız diyorlar yani size direk almiyoruz yerine biz sizi arayacağız diyorlar. Tekrar gene gezerken gene bir yere sordum amiri geldi hemen yanima nspiyorsun üniversiteye gidecek misin falan dedi yok dedim çalışacağım tamam dedi yarin su evraklsri getir ise girisini yapalim dedi. Yani her yere tek tek soracaksin he bu arada internttede 50-60 yere CV birakmisimdir mediamark haric hiçbir yerden donus almadım onlar da zaten sadece inceliyoruz dedi.
kanka valla zaman geçiyo , giremedim işlere. utandım tek başıma gidip soramadım. kaldı yani :/ biri elimden tutup gel işe dese gideceğim ama hayal budaHocam bulabildin mi ne yaptın benim de durumum aynı seninle .d
Cidden gitmeyeceğim ama mezuna kaldığım icin 3-4 ay calisip çıkacağım evet tek basimaydin ilk basta zordu ama sordukca alisiyorsun utanicak birsey yok sonuçta is ariyorsun ama tabi ki ilk basta garipsiyorsun her yere sor illa bulursun .knk bunları yaparken tek başına mıydın ? dolaşırken vs? peki üni gideceğin halde gitmeyeceğim mi dedin? binevi işe alsın diye? utanmaya gerek yok mu yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.