Nasıl isim değiştirilir?

Aloe Vera

Hectopat
Makaleler
1
İsmimi değiştirmek istiyorum. Kimlikte adım Mehmet ama göbek adım Eren. Ve bütün arkadaşlarım beni Eren diye tanıyor, Eren adını kullanıyorum. Kimlikteki adımı Eren yapmak istiyorum, Eren Mehmet falan da olur. Bir aralar e-devletten yapılıyor falan deniyordu, internette araştırdım ama pek anlamadım. Bir yardımcı olabilir misiniz?

Ad değişikliği yapmak için nüfus müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor. Gerekli belgeler:
Kimlik belgeniz
Ad değişikliği talebinizi belirten dilekçe
Değişiklik gerekçeniz neden adınızı değiştirmek istediğinizi açıklayan bir dilekçe yazmanız gerekebilir.

Ad değişikliği yapmak için nüfus müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor. Gerekli belgeler:
Kimlik belgeniz
Değişiklik gerekçeniz neden adınızı değiştirmek istediğinizi açıklayan bir dilekçe yazmanız gerekebilir.
Ayni zamanda hakimleri ikna edebilmek icin ailenden kisiler de konusacak. Mantikli bir gerekcen olursa iyi olur.

Kimlik belgeniz
Ayni zamanda hakimleri ikna edebilmek icin ailenden kisiler de konusacak. Mantikli bir gerekcen olursa iyi olur.
Reşit değilim hocam. Süreç nasıl işler, dilekçe örneği verebilir misiniz?

Şu kaynaktan incelediğimde avukatsız bir yol bulamıyorum. Avukat ile uğraşmak istemiyorum, kısa yoldan nasıl yapabilirim? İsim ve Soyisim Değişikliği Davası Güncel 2024 » Av. Doğa Eserçelik

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı