Algoritma ve programlama temeli öğrendikten sonra, kodların işlevlerini öğrenmeye çalış. Örnekler üzerinde devam ettir.Kod yazmayı biliyorum ama ezbere yazıyorum gibi bir şey. Kodlamanın mantığını nasıl anlayabilirim?
Leetcode cok bisey katmiyor bu seviyedeki bir insana. Bence buyuk bir projeye girisip deneyip yanilarak öğrenmesi en temizi. Leetcode zeka testinden ibaret cogu soruyu 10 satirda falan cozuyor insan.Sürekli aynı veya benzer örnekler üzerinde çalışmayın. Leetcode üzerinden örnek çözebilirsiniz.
Python kullanan kişiler 10 satırda çözüyor doğrudur. Şahsen python ile leetcode problemi çözen birisini bir "yazılımcı" diye nitelendiremiyorum. Çünkü onların çözdükleri problemler için zaten entegre kütüphaneleri var. O sırada bir Java yazılımcısının kendi fonksiyonunu kurması gerekiyor.Leetcode cok bisey katmiyor bu seviyedeki bir insana. Bence buyuk bir projeye girisip deneyip yanilarak öğrenmesi en temizi. Leetcode zeka testinden ibaret cogu soruyu 10 satirda falan cozuyor insan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.