Nasil Java Ogrenebilirim?

• Konuyu başlatan 145773
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.595

145773

Hectopat
Makaleler
2
Bana nasil bir baslangic yapmam gerektigi hakkinda bilgi vermenizi rica ediyorum. Bu konuda sifir bilgiye sahibim. Bir caylagim.

Nereden baslamaliyim ve ne yapmaliyim?

Verdiğim linklere pek göz atmadın sanırım.
Hocam ozur dilerim ya. Dun direkt cikmam gerekiyordu cevabiniza bakip hemen cikmistim. Kusura bakmayin. Ben de zaten Udacity diye bir site buldum code.org gibi bir site ama bildiginiz ders aliyorsunuz. Haftasonu temiz bir baslangic yapmayi dusunuyorum.

Dil olarak ise Python dusunuyorum ama Javascript de diyor orada. Ama Javascript'in zor oldugunu da ekliyor :D

Yardiminiz icin sagolun bu arada. Okumamin sebebi umursamamam degildi yani hocam kusura bakmayin lutfen.

Sorun değil kardeşim. Coursera da iyidir. Fakat Udacity bayrağı kapmış görünüyor, bu alanda.

Ne gibi bir planın var?
Hocam Google'da bir arama yapayim dedim de ben coktan basladim herhalde. Bir de su okul denen sey olmasa ne guzel olacak sabah aksam test cozmem gerekiyor illa. Gereksiz gereksiz seyler...

Her neyse hocam ben Javascript'i cok samimi buldum ve hosuma gitti elim alisiyor gibi :D
JavaScript
Cok iyi ogretiyor. Birinci asamayi daha yeni kavradim. Yukaridaki kodu bakmadan falan yazmaya calisiyorum, oluyor iste yavas yavas da olsa :D

Okul buyuk engel ama yine de haftasonlari calissam bile ogrenebilirim bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı