Nasıl kilo alabilirim ?

Evlendikten sonra alıcaksın zaten kilo. Ne gerek var şimdi almaya
Yaşıtlarının yanında zayıf olmak iyi birşey değil ya
10 kilo çok şey katar bana, özgüven katar ya. Hem otobüste yere daha sağlam basar insan

Ben 14 yaşındayım boyum 1,60 civarı kilom ise 35-40. Hiçbir problemim yok. Biraz içine kapanık biri olduğumdan dolayı dışarıyı sallamıyorum. Özgüvene şimdi değil üniversitede hazırlayacağım projelerde veyahutta kitaplarda kullanacağım. Eskiden benimde böyle itiyadlarım vardı lakin zamanla kurtuldum.

Bacak kaslarını çalıştırıyorsun Gökhan, vücuttaki en büyük kaslar olduğundan, büyüme hormonunu artırır. Vücut geliştirmeye başlarsan daha rahat kilo alır, kas yapabilirsin. Bisiklet sürmek çok işine yarar. Cardio yapmana da gerek kalmaz, gerçi hiç Cardio'ya ihtiyacın yok senin bence. İyi bir bulk sistemine girmen gerekir.

Ne oldu, alabildin mi abi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı yavaş almıssınız, 10 yılda 20 kg. Ben 2 yılda neredeyse 20 kg aldım. Neyse zaten kilo iyi bir şey değil.
Evet haklısın, bisiklet sürmeyi bırakmasam 70'i de göremezdim. Akşama kadar ekran başındayım, hiçbir spor aktivitesi yok hayatımda, ona rağmen 70. Bünyem kilo almaya çok yatkın değil

Biraz da yana doğru genişlemek istiyorum. Gerçekten boyum uzun ama kilo alamıyorum. Kilo almanın basit çözümleri var mı? Ben kilo almak istiyorum. Ve gerçekten az yiyorum bu bir gerçek.

Spor yap ve saglikli ihtiyacina gore beslen, arti olarak gainer takviyesi alabilirsin.

Bayağı yavaş almıssınız, 10 yılda 20 kg. Ben 2 yılda neredeyse 20 kg aldım. Neyse zaten kilo iyi bir şey değil.
Bende 1 yılda 23 kilo aldım hayvan gibi yiyerek 63 den 86 oldum, işin komik yanı hala zayıf görüyorum kendimi hedef 95

Hareketsizlik ve bol yemek. Metabolizman çok hızlı değilse bir süre sonra hayvan gibi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…