Nasıl kilo alabilirim ?

Evlendikten sonra alıcaksın zaten kilo. Ne gerek var şimdi almaya :)
Yaşıtlarının yanında zayıf olmak iyi birşey değil ya :)
10 kilo çok şey katar bana, özgüven katar ya. Hem otobüste yere daha sağlam basar insan :)

Ben 14 yaşındayım boyum 1,60 civarı kilom ise 35-40. Hiçbir problemim yok. Biraz içine kapanık biri olduğumdan dolayı dışarıyı sallamıyorum. Özgüvene şimdi değil üniversitede hazırlayacağım projelerde veyahutta kitaplarda kullanacağım. Eskiden benimde böyle itiyadlarım vardı lakin zamanla kurtuldum.

Bacak kaslarını çalıştırıyorsun Gökhan, vücuttaki en büyük kaslar olduğundan, büyüme hormonunu artırır. Vücut geliştirmeye başlarsan daha rahat kilo alır, kas yapabilirsin. Bisiklet sürmek çok işine yarar. Cardio yapmana da gerek kalmaz, gerçi hiç Cardio'ya ihtiyacın yok senin bence. İyi bir bulk sistemine girmen gerekir.

Arkadaşlar 15 yaşındayım ama 16'ya girdim bile. Boyum çoğu arkadaşımdan daha uzun. Ve pek yemek yemem ben. Uzun ince birisiyim yani. 55 kiloyum ama hiç kilolu göstermiyorum. Zayıfım yani.

Sabah az bir yemek yerim, okulda birkaç şey atıştırırım. Zaten paramı harcamam okulda çünkü para biriktiriyorum sürekli olarak.
Okuldan gelince kahvaltı yapar ve akşamleyin 1 tabak çorba ve 1 pilav yerim. 1 tabak diyorsam da az yani.

Ben kelimenin tam anlamıyla ayı yarması gibi olmak istiyorum :D Yani şişko değil ama kilolu. Biraz sağlam olmak yani. Bileğim falan ince mesela çünkü kilosuzum :D

Biraz da yana doğru genişlemek istiyorum. Gerçekten boyum uzun ama kilo alamıyorum. Kilo almanın basit çözümleri var mı? Ben kilo almak istiyorum. Ve gerçekten az yiyorum bu bir gerçek.

Ne oldu, alabildin mi abi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı yavaş almıssınız, 10 yılda 20 kg. Ben 2 yılda neredeyse 20 kg aldım. Neyse zaten kilo iyi bir şey değil.
Evet haklısın, bisiklet sürmeyi bırakmasam 70'i de göremezdim. Akşama kadar ekran başındayım, hiçbir spor aktivitesi yok hayatımda, ona rağmen 70. Bünyem kilo almaya çok yatkın değil :)

Arkadaşlar 15 yaşındayım ama 16'ya girdim bile. Boyum çoğu arkadaşımdan daha uzun. Ve pek yemek yemem ben. Uzun ince birisiyim yani. 55 kiloyum ama hiç kilolu göstermiyorum. Zayıfım yani.

Sabah az bir yemek yerim, okulda birkaç şey atıştırırım. Zaten paramı harcamam okulda çünkü para biriktiriyorum sürekli olarak.
Okuldan gelince kahvaltı yapar ve akşamleyin 1 tabak çorba ve 1 pilav yerim. 1 tabak diyorsam da az yani.

Ben kelimenin tam anlamıyla ayı yarması gibi olmak istiyorum :D yani şişko değil ama kilolu. Biraz sağlam olmak yani. Bileğim falan ince mesela çünkü kilosuzum :D

Biraz da yana doğru genişlemek istiyorum. Gerçekten boyum uzun ama kilo alamıyorum. Kilo almanın basit çözümleri var mı? Ben kilo almak istiyorum. Ve gerçekten az yiyorum bu bir gerçek.

Hareketsizlik ve bol yemek. Metabolizman çok hızlı değilse bir süre sonra hayvan gibi olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı