Nasıl kilo alabilirim?

Yer
Kastamonu
Selamünaleyküm öncelikle.
Aktif bir şekilde haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum vücudumu geliştirmek için.
Boyum 1.81 ve 66 kiloyum, 75'e çıkmak istiyorum. Hesap edince günlük kalori miktarımın 2500-3000 kalori almam gerektiği söylendi. Telefona uygulama indirierek hesap yapmak istiyorum. Yediğim öğünleri nasıl hesap ederim arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dedikleri gibi ölene kadar yeme yağlanırsın (amacının görünüş olduğunu düşünüyorum)
Program olarak FatSecret kullanabilirsin ama kalori hesaplamak istiyorsan mutfak tartısı lazım ki aldığın kaloriyi doğru hesapla sonrası geliyor zaten bir de kaloriyi şekerden değil karbonhidrattan al ve aldığın protein karbonhidratı geçmesin.

Anladım teşekkür ederim.

Ben fityemek sitesinden almam gereken makroları hesapladım ardından ona uygun beslenmeyi hazırladım.(Çiğ besin değerlerine internetten baktım) Başlarda hem neredeyse kusacak kadar zorladı hem de çok hızlı kilo aldım ben de karbonhidratı azalttım şu an yavaş yavaş kilo alıyorum. 2 ayda 5 kilo aldım fakat bu artışının hatrı sayılır bir kısmının kas olduğunu söyleyebilirim çünkü görüntü olarak da fark etti. Ek olarak kreatin kullanırsan sana 2 kilo civarı aldıracaktır.

Şeker de bir karbonhidrat adam zaten 60 kilo yağlı ve karbonhidratlı yiyecek.

Birader adama git her gün şu kadar vücut yapına göre ihtiyacın olan proteini al şunlarla beslen mi diyeyim Türkiye deyiz ne bekliyorsun pirinç yesin paso adam kilo almak istyior.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…