Nasıl kilo alınabilir?

Lynch0

Hectopat
Daha fazla  
Boyum 1.87 ve kilom 57. bayağı zayıf duruyorum, yemek olarak çok fazla yiyorum fakat hiçbir etkisi olmuyor kilom hala aynı kalıyor. Ne tavsiye edersiniz?

Bir hastalığınız yoksa, "yiyorum ama kilo alamıyorum" diye bir şey yoktur. Önce doktora görünün. Doktordan sonuç çıkmazsa, demek ki yeteri kadar yemiyorsunuz demektir. Daha fazla yemelisiniz.

Ayrıca spor yapmak, vücudunuzun daha fazla kalori istemesine sebep olacaktır. Spora da başlayabilirsiniz.

Biraz garip bir soru olacak ama: günde kaç kere büyük tuvalet yapıyorsunuz? Ben de sizinle aynı kilo ve boydayım. Sanki metabolizmam çok hızlı gibi geliyor bana, günde 3 kere bile yaptığım oluyor :d Aynı benim gibi olan birisinin süt+tahıl+bebe bisküvisi+pekmez+muz karışımı yiyerek yılda 15 kilo aldığını öğrendim. Denemek lazım ama pahalı bir karışım :d

Bir hastalığınız yoksa, "yiyorum ama kilo alamıyorum" diye bir şey yoktur. Önce doktora görünün. Doktordan sonuç çıkmazsa, demek ki yeteri kadar yemiyorsunuz demektir. Daha fazla yemelisiniz.

Ayrıca spor yapmak, vücudunuzun daha fazla kalori istemesine sebep olacaktır. Spora da başlayabilirsiniz.

Doktora göründüm sonuçlarınız normal dedi. Kilo almak istiyorum çünkü çok zayıf duruyorum.

Biraz garip bir soru olacak ama: Günde kaç kere büyük tuvalet yapıyorsunuz? Ben de sizinle aynı kilo ve boydayım. Sanki metabolizmam çok hızlı gibi geliyor bana, günde 3 kere bile yaptığım oluyor :d aynı benim gibi olan birisinin süt+tahıl+bebe bisküvisi+pekmez+muz karışımı yiyerek yılda 15 kilo aldığını öğrendim. Denemek lazım ama pahalı bir karışım :d

Doğru söylüyorsun aslında metebolizmam hızlı olduğu için kilo alamıyorum o karışımı deneyeceğim teşekkür ederim.

Doktora göründüm sonuçlarınız normal dedi. Kilo almak istiyorum çünkü çok zayıf duruyorum.
Ben de tahlil yaptırdığımda sadece B12 eksik çıkmıştı. Öyle pek yetersiz beslenen biri değilim, sadece sabah kahvaltısını fazla yapamıyorum. Uykudan kalkınca iştahım olmuyor. Onun dışında öğle ve akşam yemeklerini tıka basa yerim. Abur cubur da çok yiyorum :d Ama bi tık daha fazla yemem lazım herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı