Nasıl kilo alınır?

YasarPK

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 17 yaşımda 1.73 boyunda 52 kilo olan bir insanım. Kilo almak için yardımlarınızı bekliyorum.
3 gün önce ekstra kilo almak için günlük her saat aynı şeyleri yiyorum. Bunlara ekstra başladım.
  • 80gr yulaf ezmesi.
  • 40gr fıstık ezmesi.
  • 50gr yağlı yoğurt.
  • 2 haşlanmış yumurta.
  • 1.5 ekmek(yaklaşık 900 kalori)
  • 2 bardak süt, salatalık, domates.

Metabolizma yakma hesaplaması yaptığımda 1533 çıkıyorum ve ben 1400'ünü neredeyse kahvaltıdan karşılıyorum. Protein ihtiyacı olarak da ucu ucuna 60 gram proteini geçiyorum böylece yanlış mıyım?

Bunları sabah yapıyorum ve günün geri kalanında normal yemekler yiyorum. Yani hesapladım biraz ama tahmini günlük kalorim 2500'u çok rahat geçiyor. Ben bunun faydasını sonra mı göreceğim acaba? 3 gün önceki tartıldığımla hala aynıyım neyi yanlış yapıyor olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pirinç ve makarnaya aban günde 4 öğün yemeye çalış hiç karnın boş kalmasın internette araştırarak kendine yapabileceğin yemek tariflerine bak öğünlerini ve porsiyonları arttır her öğünde karnını şişirmeye çalış yemekle yemeklerin yanında fazla sıvı tüketme kilo almaya başlarsın ama en önemlisi öğününü arttır öğün artarsa kilo alman daha da kolaylaşır.

Arkadaşlar 17 yaşımda 1.73 boyunda 52 kilo olan bir insanım. Kilo almak için yardımlarınızı bekliyorum.
3 gün önce ekstra kilo almak için günlük her saat aynı şeyleri yiyorum. Bunlara ekstra başladım.
  • 80gr yulaf ezmesi.
  • 40gr fıstık ezmesi.
  • 50gr yağlı yoğurt.
  • 2 haşlanmış yumurta.
  • 1.5 ekmek(yaklaşık 900 kalori)
  • 2 bardak süt, salatalık, domates.

Metabolizma yakma hesaplaması yaptığımda 1533 çıkıyorum ve ben 1400'ünü neredeyse kahvaltıdan karşılıyorum. Protein ihtiyacı olarak da ucu ucuna 60 gram proteini geçiyorum böylece yanlış mıyım?

Bunları sabah yapıyorum ve günün geri kalanında normal yemekler yiyorum. Yani hesapladım biraz ama tahmini günlük kalorim 2500'u çok rahat geçiyor. Ben bunun faydasını sonra mı göreceğim acaba? 3 gün önceki tartıldığımla hala aynıyım neyi yanlış yapıyor olabilirim?

Ben de aynı durumdaydım diyebilirim senden birkaç yaş küçüktüm ve boyum 1cm daha uzundu ve kilom 55 idi ama tavuk dönere pilava makarnaya abanınca 5 ayda 63 kiloya çıktım şimdi hedefim 65 hedefime ulaşınca Fitness'a başlayacağım sen de çok yağ ağırlıklı olmadan protein kalsiyum ve karbonhidrata abanmalısın yoksa kolay kolay kilo alamazsın.

Ben hayatım boyunca kilo alamamaktan yakınan bir adamdım. Sana bilinen çok ünlü bir doktorun kilo almak için geliştirdiği diyet listesini atacağım. Kilo almazsan gel yüzüme tükür. Karar senin. Biraz emek gerektiriyor. Link atmak yasak mı bilmiyorum ama şöyle bırakayım 1 haftada 5 kilo aldıran mucizevi diyet listesi! Ender Saraç'tan sağlıklı kilo aldıran...

Sadece 1 hafta dene kilo aldığını göreceksin. Ben de senin gibi zayıf kilo alamamaktan yakınan bir adamdım. Ekmeğin içini mi yemiyorsun diye dalga geçiyorlardı arkadaşlarım. Şimdi gören şaşırıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı