atakan0 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 Spora başlamadan ne yememi önerirsiniz tavuk pilav olur mu?
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #12 Nil Demlig dedi: Spor yapmadan 6 öğün yiyemez. Genişletmek için tıkla... Adam zaten spor yapmayı düşünüyorum demiş bir daha niye söyleyeyim? atakan0 dedi: Spora başlamadan ne yememi önerirsiniz tavuk pilav olur mu? Genişletmek için tıkla... Yağlı kilo almak mı istiyorsunuz yoksa sağlıklı almak mı ona göre değişir. Ama tavuklu pilav her zaman yenir ya.
Nil Demlig dedi: Spor yapmadan 6 öğün yiyemez. Genişletmek için tıkla... Adam zaten spor yapmayı düşünüyorum demiş bir daha niye söyleyeyim? atakan0 dedi: Spora başlamadan ne yememi önerirsiniz tavuk pilav olur mu? Genişletmek için tıkla... Yağlı kilo almak mı istiyorsunuz yoksa sağlıklı almak mı ona göre değişir. Ama tavuklu pilav her zaman yenir ya.
Nil Demlig Picopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Haziran 2023 #13 mayuice dedi: Adam zaten spor yapmayı düşünüyorum demiş bir daha niye söyleyeyim? Yağlı kilo almak mı istiyorsunuz yoksa sağlıklı almak mı ona göre değişir. Ama tavuklu pilav her zaman yenir ya. Genişletmek için tıkla... Bulktayken pilav yenir, sağlıklı beslenmek istiyorsa tavuğu haşlayıp yemeli.
mayuice dedi: Adam zaten spor yapmayı düşünüyorum demiş bir daha niye söyleyeyim? Yağlı kilo almak mı istiyorsunuz yoksa sağlıklı almak mı ona göre değişir. Ama tavuklu pilav her zaman yenir ya. Genişletmek için tıkla... Bulktayken pilav yenir, sağlıklı beslenmek istiyorsa tavuğu haşlayıp yemeli.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #14 Nil Demlig dedi: Bulktayken pilav yenir, sağlıklı beslenmek istiyorsa tavuğu haşlayıp yemeli. Genişletmek için tıkla... Adam kilo almaya çalışıyor.
Nil Demlig dedi: Bulktayken pilav yenir, sağlıklı beslenmek istiyorsa tavuğu haşlayıp yemeli. Genişletmek için tıkla... Adam kilo almaya çalışıyor.