Nasıl kilo alınır?

Mwrszm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu soruyu daha çok fitness ile ilgilenen kişilere yöneltiyorum. 1.91 boyunda 73 kiloyum. Boyuma göre kilom çok az, zaten aklınızda canlanmıştır. 2023'ün başından beri spor yapıyorum, fakat neredeyse hiçbir değişiklik göremiyorum kendimde. Tabii ki işte trapezlerim çıktı omuzlarım biraz genişledi vesaire vesaire. Fakat yemek yiyemediğim için yaptığım spor boşa gidiyormuş gibi hissediyorum. Hem metabolizmam hızlı, hem de ben çok yemek yiyebilen biri değilim. Nasıl kilo alabilirim? Salondaki Builder'lar gainer kullanmamı önerdi fakat ben supplement kullanmaya çok sıcak bakmıyorum. Doktora falan gitsem yardımcı olur mu? Cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu kendin cevaplamışsın, günlük belirli kalorileri almadan zaten kilo alman imkansız. İçebileceğin miktarda bol kalorili shake yapabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum.

90 gr yulaf - 50 gr fıstık ezmesi - 30 gr ceviz - 1 büyük muz - 2 buçuk bardak süt. Alacağın gainerden daha iyidir, gainerler şeker dolu aldığın kilo genellikle karın ve bel kısmına gidiyor.

1.86 boyunda 61-62 kiloydum yıllarca kilo alamıyordum kemiklerim sayılıyordu, 2022'nin sonunda spora başladım bol yemek yiyerek 87 kiloları gördüm (temiz beslendim şekerli ve yağlı şeyler tüketmedim pek). Spor yaptığım için öyle yağlı bir yapım yok, kaslarım gelişti fit sayılacak bir görüntüye ulaştım.

Evet almam gereken kaloriyi alamadığımı söyledim, çünkü yiyemiyorum yani bir süre sonra vücudum kabul etmiyor midem bulanıyor bu sefer de yediğimi istifra ediyorum. Shake çok mantıklı geldi, belki onu içmeye başladıkça vücudum da alışır. Çok teşekkür ederim, tarifi deneyip cevap yazacağım tekrardan.

İlk deneme için fazla gelebilir, kendim dahil biraz zor içiyorum. İstersen miktarını biraz azaltıp içmeyi dene, alıştıktan sonra arttırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…