programmerr
Hectopat
Daha fazla
İyi sosyaller. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli (mecazen) sabit 50-55 kilo arasındayım. Ne yersem yiyeyim kilo bir türlü alamıyorum. Çok fazla yemek yiyorum hani pilav olsun makarna olsun genelde hiç eksik olmaz evde. Tavuk, balık, et aklınıza gelebilecek her şey. Sağlıksız şeylerde denedim Fast food, cips vs. ama ne yaparsam yapayım kilom ne 55'in üstüne çıkıyor, ne de altına iniyor. Tavsiyesi olan var mı? Doktorada gittim test tahlil vs yapılmıştı çok şükür kötü bir durumda yoktu. Hep metabolizman hızlı çalışıyordur dendi. Ama yok mu bunun bir çözümü? 26 yaşındayım, 1.84 boyum var. Tütün ürünü kullanıyorum, kola içiyorum günde 3-4 bardağa yakın. Alkol haftada - ayda 1-2 defa sadece. Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi Sosyaller. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli (mecazen) sabit 50-55 kilo arasındayım. Ne yersem yiyeyim kilo bir türlü alamıyorum. Çok fazla yemek yiyorum hani pilav olsun makarna olsun genelde hiç eksik olmaz evde. Tavuk, balık, et aklınıza gelebilecek her şey. Sağlıksız şeylerde denedim Fast food, cips vs. ama ne yaparsam yapayım kilom ne 55'in üstüne çıkıyor, ne de altına iniyor. Tavsiyesi olan var mı? Doktorada gittim test tahlil vs yapılmıştı çok şükür kötü bir durumda yoktu. Hep metabolizman hızlı çalışıyordur dendi. Ama yok mu bunun bir çözümü? 26 yaşındayım, 1.84 boyum var. Tütün ürünü kullanıyorum, kola içiyorum günde 3-4 bardağa yakın. Alkol haftada - ayda 1-2 defa sadece. Yardımlarınızı bekliyorum.
Tiroid bezin
Alkol pek iyi değil bağışıklık sisteminizi zayıftlatır mideniz küçük olabilir bu yüzden fazla kilo almıyorsunuzdur siz her gün zamanla sağlıklı beslenip düzenli şeyler yerseniz mide hazneniz zamanla büyüyüp daha çok kilo alacaksınız eskiden yediğinizin mideniz büyüyünce daha fazlasını yiyeceksiniz.
Vücut geliştirme sporu denedin mi?
O şekilde kütle kazanıp ideal kilolara çıkan bir arkadaşım vardı. Bende fitnessa gittikten sonra bayağı kilo almıştım.
Bıktım şu laftan ya "ABİ ÇOK YİYORUM KİLO ALAMIYORUM"İyi Sosyaller. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli (mecazen) sabit 50-55 kilo arasındayım. Ne yersem yiyeyim kilo bir türlü alamıyorum. Çok fazla yemek yiyorum hani pilav olsun makarna olsun genelde hiç eksik olmaz evde. Tavuk, balık, et aklınıza gelebilecek her şey. Sağlıksız şeylerde denedim Fast food, cips vs. ama ne yaparsam yapayım kilom ne 55'in üstüne çıkıyor, ne de altına iniyor. Tavsiyesi olan var mı? Doktorada gittim test tahlil vs yapılmıştı çok şükür kötü bir durumda yoktu. Hep metabolizman hızlı çalışıyordur dendi. Ama yok mu bunun bir çözümü? 26 yaşındayım, 1.84 boyum var. Tütün ürünü kullanıyorum, kola içiyorum günde 3-4 bardağa yakın. Alkol haftada - ayda 1-2 defa sadece. Yardımlarınızı bekliyorum.