Nasıl kilo alınır?

akikolj

Femtopat
Daha fazla  
183 boy, 67 kiloyum. Bazal metabolizma hızım 1700; günde 2000-2500 kalori alıyorum. Kaç kalori almam lazım kilo almak için? Shake yapıyorum ve Cicibebe de yiyorum. Ayrıca haftada 4 gün basketbol oynuyorum.

Önemli olan kalori değil ne aldığınız. Protein ağırlıklı beslenip kas yaparsanız kas ağırlığı alırsınız. Yağlı ve fast food yiyeceklerle beslenirseniz (Cicibebe gibi şekerliler dahil) kalori uçar fakat yağ olarak alırsınız. Eğer kas kütleniz artmıyorsa ve yeterli beslendiğinizi düşünüyorsanız, dengeli beslenmiyorsunuzdur. Diyetisyene gidin.

183 boy, 67 kiloyum. Bazal metabolizma hızım 1700; günde 2000-2500 kalori alıyorum. Kaç kalori almam lazım kilo almak için? Shake yapıyorum ve Cicibebe de yiyorum. Ayrıca haftada 4 gün basketbol oynuyorum.

Zamanla kilo alırsın devam.

Aldığın kalori ile kilo alman çok zor.
Zaten vücudun havadan 1700 harcıyor sen de 400-500 aktiviteden harcıyorsundur yani aldığın ile yediğin birbirini dengeliyor.

Zamanla kilo alırsın devam.

Protein de alıyorum. Daha 2 gün oldu başlayalı 0.4 kilo almışım, şekerli şeyleri az yemeye çalışıyorum daha çok yemek ve ekmek yiyorum.

Aldığın kalori ile kilo alman çok zor.
Zaten vücudun havadan 1700 harcıyor sen de 400-500 aktiviteden harcıyorsundur yani aldığın ile yediğin birbirini dengeliyor.

O zaman yaklaşık bir 500-1000 daha mı fazla almam lazım?

Protein de alıyorum. Daha 2 gün oldu başlayalı 0.4 kilo almışım, şekerli şeyleri az yemeye çalışıyorum daha çok yemek ve ekmek yiyorum.

2 günde bu kadar almak zaten fazla sayılır. Yavaş ilerleyin.

Aldığın kalori yaktığın kaloriden fazlaysa kilo alırsın az ise kilo verirsin mantık bu.
Günlük alman gereken kalori minimum 3000-3500 olmalı günlük alman gereken protein yağ ve karbonhidratı bu kaloriye göre hesaplayabilirsin. Rahatsızlığın veya devamlı kullandığın bir ilaç varsa diyetisyen ile görüşmeni tavsiye ediyorum.

Cici bebeyi kes hocam. Normal beslenmeni arttır sadece. Çok fazla yağlı-şekerli şeyler yeme. Spor yapman da iyi olur. Ben yks zamanı öğlen dışarda olduğum için genelde dürüm falan yediğim için sürekli baya kilo almıştım. Tabi biraz göbeğe yaradı.

Bence bilinçsiz kalori almayın.
Aldığın kaloriyi de düzgün şeylerden al yağ deposu olursun.

Daha çok ev yemekleri ve tavuklu pilav yiyorum Fast food hiç yemiyorum karbonhidrat ve protein miktarını arttırmaktan bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…