Nasıl kilo alınır?

Bol bol et yiyin hocam. Ek olarak bal ve yumurta tavsiye ederim.

Metebolizman cok hızlıysa aşırı zor oluyor ne bulduysan ye sil süpür anca ben öyle 1 2 kilo aldım bayağı yıldır ugrasıyorum.

Bazı dostlar Fast food vesaire yazmışlar. Doğrudur ama dikkat et yine de en iyisi doktor tabii.

Fast foodla cok yaglanırsın hem de fazla saglıksız bence öyle kilo alacagına alma daha iyi

Vallahi bir çözüm olsa bende yaparım kac yılda 2 kilo anca aldım.

183 boy, 67 kiloyum. Bazal metabolizma hızım 1700; günde 2000-2500 kalori alıyorum. Kaç kalori almam lazım kilo almak için? Shake yapıyorum ve Cicibebe de yiyorum. Ayrıca haftada 4 gün basketbol oynuyorum.
Hocam günde zatten ortalama bir insan günde ortalama 2000 kalori yakıyor, ben her akşam 1 paket cips yanında en az 1-2 paket çaya bandirmalik bisküvi vs, hemen ardından 1 kase çekirdek hemen ardından bir tabak dolusu meyve yiyerek (yemeklerde de çok yiyordum ama en fazla ekmek yiyordum en az 1 ekmek biterdi) kahvaltı olarak dükkanda bir paket (bimdeki 39tl Lik büyük paket olanlar) çaya bandira bandira yerdim baya baya sağlıksız beslenirdim ve 1 ayda 6-7 kilo aldım ama biraz masraflı ve baya baya sağlıksız bir çözüm

Hocam ben sadece öğünlerde kalori sayısını 300 arttırdım ve bir baktım ki bugün 3 kilo almışım tabii yarısından çoğu muhtemelen yarına gider ama az yiyormuşum onu fark ettim.

Hocam ben sadece öğünlerde kalori sayısını 300 arttırdım ve bir baktım ki bugün 3 kilo almışım tabii yarısından çoğu muhtemelen yarına gider ama az yiyormuşum onu fark ettim.
Hocam diyet yaparak 20 kilo verdim sonra 1 ay içerisinde 88.45 ten 97.40(pazar günü) lere kadar çıktım, pazartesi diyete başladım ve bugün sabah tartildigimda 92.60 olduğumu gördüm yani neredeyse 4.5-5 kilo ödem verdim, gece geç saatlerde birkaç ufak tefek şekerli şeyler tüketirseniz (abartmasanizda) yağ yakımını kesiyor vücut o sebeple geç saatlerde 2-3 mandalina bile olsa yemenizi tavsiye ederim, bende zayiflama sürecindeyim ocakta askerlik muayenesine gireceğim için kemeri sıkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…