xaoslife Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #21 TheStrongMan dedi: evet haklısında- inşallah- boyum uzar diye bekliyorum. dc hesabın falan var mı arkadaş olabiliriz. Sohbet falan ederiz. yaşlarımız da yakın. Genişletmek için tıkla... DC'yi aktif olarak kullanmıyorum, Instagram'ı aktif olarak kullanıyorum ama gene de ikisini de vereyim. DC: cypherkids Instagram: cloudvierre
TheStrongMan dedi: evet haklısında- inşallah- boyum uzar diye bekliyorum. dc hesabın falan var mı arkadaş olabiliriz. Sohbet falan ederiz. yaşlarımız da yakın. Genişletmek için tıkla... DC'yi aktif olarak kullanmıyorum, Instagram'ı aktif olarak kullanıyorum ama gene de ikisini de vereyim. DC: cypherkids Instagram: cloudvierre
F Foras Kilopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 27 Çözümler 1 14 Kasım 2023 #22 Senin yaşlarındayken aynı durumdaydım, tek çare yapabileceğin bir spor dalı. Benim ki ağırlık kaldırmaktı. Üzerine yoğunlaştım araştırmalarımı yaptım ve devam ettim zamanla gayet yerine geliyor.
Senin yaşlarındayken aynı durumdaydım, tek çare yapabileceğin bir spor dalı. Benim ki ağırlık kaldırmaktı. Üzerine yoğunlaştım araştırmalarımı yaptım ve devam ettim zamanla gayet yerine geliyor.