Nasıl kilo verilir?

Dr. Who

Hectopat
16 yaşındayım boyum 1.87 kilom 105 civarı fitnesse başlamak istiyorum evimizin yanında bir küçük fitness var oraya mı gitmeliyim yoksa yine yürüme mesafesindeki alışveriş merkezinin içindeki macfitemi bir de fitness ta yanımıza neler almalıyız? Program nasıl oluyor? Beslenme nasıl olmalı? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Git konuş fitnesslarla etrafı gözlemle nasıl insanlar var içeride. Adam ilgilimi gibi.

Hocam elinizde bir dumbell varsa spor salonuna gitmeye gerek yok, porsiyonlarınızı küçültün fazla yağlı yemeyin tam buğday tüketirseniz ayrıca sizi tok tutar ve özellikle metabolizmanızı hızlandıracak besinler tüketmeye özen gösterin. Hareketlere bakabilirsiniz internetten her bölgeye göre hareket var. Evinizde spor yapmak neden iyidir sorusunun cevabı vücut geliştirmeyle kafayı bozup çok fazla boş zaman ve para harcamayı engellemek. Ayrıca kilo verirken alışkanlıklarınızdan vazgeçerseniz sizi daha çok cezbeder bu yüzden örneğin toplamda 200 gram olan bir dürüm yiyorsanız aynı gün metabolizmanızı hızlandıracak bir besin tüketmelisiniz.

İlk yapman gereken şey kesinlikle ve kesinlikle bilinçsiz adım atmaman, tecrübeyle sabit olmak üzere akşam saatlerinden sonra kesinlikle yemek yememeye çalış, biraz kendini zorla, sıvı beslenmeye çalış ve ekmeği azalt hamur işi en büyük düşman...

Vücut ağırlığı ile yapabileceğin onlarca egzersiz var bu bile seni sağlıklı kilolara kesinlikle getirir.

Ketojenik diyeti doktor kontrolünde yapmanı önerebilirim. (Bunu özellikle araştır.)
Spor yapmanı öneririm, kardiyo ile birlikte kas gruplarını da çalıştırarak kasların yağ yakmasını sağlayabilirsin.
Bu esnada günlük protein ihtiyacını muhakkak karşılamayı unutma, eğer karşılayacak yemekleri yiyemiyorsan mecbur protein tozu kullanacaksın. Yanında Kreatin tavsiye edebilirim.
Günde 2-3 bardak yeşil çay veya kahve içmeni öneririm, özellikle öğleden sonra olursa iyi olur.
Karbonhidratlardan olabildiğince uzak dur, tamamen kes diyemem çünkü onlar da lazım.
Yemeklerden sonra bir yemek kaşığı kadar sirke tüketmeye çalış, sindirimi kolaylaştırıyor.
Yemeklerden en az yarım saat önce ve sonra su vb. mide asitini seyreltecek sıvı almamaya çalış.
Porsiyon kontrolü ve kalori hesabına göre beslenmeyi unutma.

Kalori Açığı + Hareket = Kilo vermek zor olduğunu sanmıyorum benim tavsiyemse size yakın olan fitness salonu çok kötü gidilmeyecek gibi ise MACFit'e gidebilirsiniz onun dışında gösteriş işi

Hocam elimde bir dumball bulunmuyor maalesef

Fitness yapanlar şu kadar kalori falan almalısınız diyorlar bunu tartı ile falan mı yapıyorlar yoksa göz kararı mı

Hocam birde şu an sınavlardan dolayı gidemesemde evde bazı hareketler yapabileceğinim bir program var mı birde ne tür yiyecekler yemeliyim

Son düzenleme:
16 yaş, 1.87 boy ve 105 kilo mu? gelişim tamamlandıktan sonra bulk döneminde devasa bir şey olursunuz. Kötü anlamda söylemiyorum, yanlış anlamayın. Temiz beslenin ve egzersiz yapmaya çalışın. Dumbell önerisi için henüz erken. Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme şu aralarda ihtiyacınız olan şeyler.

Ne egzersizlet bir de ekmek, şeker gibi yiyecekler yemeden nasıl beslenebilirim?

Ne egzersizleri bir de ekmek, şeker gibi yiyecekler yemeden nasıl beslenebilirim?
Ekmek yemek zorunda değilsiniz ki, doymam yemem gerekiyor diyorsanız eğer tam tahıllı ekmekler tüketin. Beyaz ekmek yemenizi önermiyorum. Şeker konusuna gelirsek, bunu meyvelerden alabilirsiniz. Bunda da abartıya kaçmamanız gerek. Çay şekerini direkt bitirin, içemem diyorsanız eğer hafif açık demli olmayacak şekilde başlarsanız çok sürmez bırakmanız. Tatlıyı ödül olacakmış gibi tadında almanız gerek. Kısacası temiz besleniyoruz. Kalem kalem kalori tutmanıza gerek yok, temiz ve sağlıklı beslenin.

Başlangıçta yürüyüş, tempolu yürüyüş ve mümkünse koşu. İmkanınız varsa bisiklet sürebilirsiniz. Spor salonuna gidecekseniz eğer dumbell örneklerinin aksine bol kardiyo yapın. Ayrıca evde spor yapılmaz! Evde al eline dumbell çalış, spor salonuna gitmene gerek yok diyenler ya hiç spor yapmamıştır ya da yaptığını zannediyordur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…