Nasıl kilo verilir?

Evet kesinlikle katılıyorum böyle devam et bence çok yemediğin sürece kilo da verirsin zaten aktif bir hayatın var senin adına çok sevindim

Teşekkürler.

Kardeşim benim Diyetisyen öğrenciyim durumu bilmeden cahilliğini belli etme. Adölesan bir bireye nasıl kendin beslenme tavsiyesi vereceksin sen kimsin ? Çocuk daha karşındaki 14 yaşında. Kilo verip vermemesine zaten kendi karar vermemesi lazım. Bahsetsin bakalım kilosundan boyundan bi percentil bakayım ona göre ben doğru bir yönlendirme yaparım. Haddin olmayan konularda lütfen yorum yapma.

Kilo 83 boy 176 cm.

Hocam haddin olmayan falan derken bende o yaşlarda diyet yaptım diyetisyene gittim aynılarını dediler siz diyetisyenler her şeyi çok bilirsiniz her gün ekmek verip gluten yedirirsiniz. Amacın kavga etmek gibi gözüküyor sergilediğin tavır çok yanlış ikimiz de yardımcı olmaya çalışırken sen böyle konuşuyorsun sanki laf dalaşına girmişiz gibi.
Fikrin varsa belirtirsin benim gibi tartışırız hangi fikir daha iyiyse arkadaş hangisini beğendiyse onu uygular senin amacın farklı.

Son düzenleme:
4 sene okulunu okuyoruz herhalde bilelim Beslenme Bilimini kusura bakmayın ama gerçekten haddiniz değil gelişmekteki çocuğa 500 kcal açık ver kas yap demek tavsiye değil ki yanlış. İnanın ileride bir gün şu beslenme önerilerine ağır yaptırımlar gelecek bilesiniz. Neyse.

Konu sahibi küçük arkadaşım. Diğer arkadaşların dediklerini bi kenara bırak dediklerimi iyi dinle.
Boyun yaşına göre ortalamanın 14 CM üzerinde. Bu baya iyi bir değer Ortalama 18 yaşında birinin boy uzunluğundasın buna karşılık olarak kilonda olması gerekenin üstünde birazcık maalesef. Bu seni endişelendirmesin azıcık kilon var demek. 75 kilo ve altı senin için ideal gibi gözüküyor. En azından sağlığın için.
Beslenmenden bana bahdedebilir misin gün içerisinde neler yersin neler tüketirsin mesela dün neler yedin ?

1-hocam 500kcal açık ver diyen ben değildim.
2-yaşını bilmiyordum ergin bir kişi olarak yorum yaptım.
3-kas yapma salona gidip basmak anlamında değil normal yürüyüş sporları vs yaparak bacağını güçlendirmesi.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…