Nasıl kilo verilir?

Benim kolum 2yerden sağdan soldan kırıldı benim de sol kolumdu bayağı bir sene geçti(4)civarı şu an spor salonunda kas ile ilgileniyorum bende bir sıkıntı yok daha 1sene olduysa 1-2sene sonra başlarsın.
Futbolda çok bilgim yok ama bacak kası geliştirirsen iyi olur bence. Bu yaşlarda çok zorlama kendini bende o yaşlarda sürekli futbol oynuyordum.

Ne alakası var yarayla bunun bu yara mı keyfi bir şey adam obez değil bir şey değil sadece biraz kilo vermem gerek diyor devlet hastanelerin de ki sıralardan haberiniz yok herhalde 3ay sonrasına atıyor.
Herkes 2haftada bir 1500TL verebilecek kadar değil ben burada kendim tavsiye veriyorum kendisi bilmiyor mu diyetisyene gitmeyi niye konu açıyor o zaman?
Kardeşim benim Diyetisyen öğrenciyim durumu bilmeden cahilliğini belli etme. Adölesan bir bireye nasıl kendin beslenme tavsiyesi vereceksin sen kimsin ? Çocuk daha karşındaki 14 yaşında. Kilo verip vermemesine zaten kendi karar vermemesi lazım. Bahsetsin bakalım kilosundan boyundan bi percentil bakayım ona göre ben doğru bir yönlendirme yaparım. Haddin olmayan konularda lütfen yorum yapma.

Kardeşim benim diyetisyen öğrenciyim durumu bilmeden cahilliğini belli etme. Adölesan bir bireye nasıl kendin beslenme tavsiyesi vereceksin sen kimsin? Çocuk daha karşındaki 14 yaşında. Kilo verip vermemesine zaten kendi karar vermemesi lazım. Bahsetsin bakalım kilosundan boyundan bir percentil bakayım ona göre ben doğru bir yönlendirme yaparım. Haddin olmayan konularda lütfen yorum yapma.

Kilo 83 boy 176 cm.

Kardeşim benim diyetisyen öğrenciyim durumu bilmeden cahilliğini belli etme. Adölesan bir bireye nasıl kendin beslenme tavsiyesi vereceksin sen kimsin? Çocuk daha karşındaki 14 yaşında. Kilo verip vermemesine zaten kendi karar vermemesi lazım. Bahsetsin bakalım kilosundan boyundan bir percentil bakayım ona göre ben doğru bir yönlendirme yaparım. Haddin olmayan konularda lütfen yorum yapma.

Hocam haddin olmayan falan derken bende o yaşlarda diyet yaptım diyetisyene gittim aynılarını dediler siz diyetisyenler her şeyi çok bilirsiniz her gün ekmek verip gluten yedirirsiniz. Amacın kavga etmek gibi gözüküyor sergilediğin tavır çok yanlış ikimiz de yardımcı olmaya çalışırken sen böyle konuşuyorsun sanki laf dalaşına girmişiz gibi.
Fikrin varsa belirtirsin benim gibi tartışırız hangi fikir daha iyiyse arkadaş hangisini beğendiyse onu uygular senin amacın farklı.

Son düzenleme:
Hocam haddin olmayan falan derken bende o yaşlarda diyet yaptım diyetisyene gittim aynılarını dediler siz diyetisyenler her şeyi çok bilirsiniz her gün ekmek verip gluten yedirirsiniz. Amacın kavga etmek gibi gözüküyor sergilediğin tavır çok yanlış ikimiz de yardımcı olmaya çalışırken sen böyle konuşuyorsun sanki laf dalaşına girmişiz gibi.
4 sene okulunu okuyoruz herhalde bilelim :) Beslenme Bilimini kusura bakmayın ama gerçekten haddiniz değil gelişmekteki çocuğa 500 kcal açık ver kas yap demek tavsiye değil ki yanlış. İnanın ileride bir gün şu beslenme önerilerine ağır yaptırımlar gelecek bilesiniz. Neyse.

Konu sahibi küçük arkadaşım. Diğer arkadaşların dediklerini bi kenara bırak dediklerimi iyi dinle.
Boyun yaşına göre ortalamanın 14 CM üzerinde. Bu baya iyi bir değer 😇Ortalama 18 yaşında birinin boy uzunluğundasın buna karşılık olarak kilonda olması gerekenin üstünde birazcık maalesef. Bu seni endişelendirmesin azıcık kilon var demek. 75 kilo ve altı senin için ideal gibi gözüküyor. En azından sağlığın için.
Beslenmenden bana bahdedebilir misin gün içerisinde neler yersin neler tüketirsin mesela dün neler yedin ? ☺️

4 sene okulunu okuyoruz herhalde bilelim :) beslenme bilimini kusura bakmayın ama gerçekten haddiniz değil gelişmekteki çocuğa 500 kcal açık ver kas yap demek tavsiye değil ki yanlış. İnanın ileride bir gün şu beslenme önerilerine ağır yaptırımlar gelecek bilesiniz. Neyse.

Konu sahibi küçük arkadaşım. Diğer arkadaşların dediklerini bir kenara bırak dediklerimi iyi dinle.
Boyun yaşına göre ortalamanın 14 cm üzerinde. Bu bayağı iyi bir değer 😇ortalama 18 yaşında birinin boy uzunluğundasın buna karşılık olarak kilonda olması gerekenin üstünde birazcık maalesef. Bu seni endişelendirmesin azıcık kilon var demek. 75 kilo ve altı senin için ideal gibi gözüküyor. En azından sağlığın için.
Beslenmenden bana bahdedebilir misin gün içerisinde neler yersin neler tüketirsin mesela dün neler yedin? ☺️

1-hocam 500kcal açık ver diyen ben değildim.
2-yaşını bilmiyordum ergin bir kişi olarak yorum yaptım.
3-kas yapma salona gidip basmak anlamında değil normal yürüyüş sporları vs yaparak bacağını güçlendirmesi.

4 sene okulunu okuyoruz herhalde bilelim :) beslenme bilimini kusura bakmayın ama gerçekten haddiniz değil gelişmekteki çocuğa 500 kcal açık ver kas yap demek tavsiye değil ki yanlış. İnanın ileride bir gün şu beslenme önerilerine ağır yaptırımlar gelecek bilesiniz. Neyse.

Konu sahibi küçük arkadaşım. Diğer arkadaşların dediklerini bir kenara bırak dediklerimi iyi dinle.
Boyun yaşına göre ortalamanın 14 cm üzerinde. Bu bayağı iyi bir değer 😇ortalama 18 yaşında birinin boy uzunluğundasın buna karşılık olarak kilonda olması gerekenin üstünde birazcık maalesef. Bu seni endişelendirmesin azıcık kilon var demek. 75 kilo ve altı senin için ideal gibi gözüküyor. En azından sağlığın için.
Beslenmenden bana bahdedebilir misin gün içerisinde neler yersin neler tüketirsin mesela dün neler yedin? ☺️

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı