Nasıl kilo verilir?

Esat soner

Femtopat
Daha fazla  
Boyum 180 kilomu tam bilmiyorum 80'den fazla 90'dan azımdır yanlarım var basen biraz da göğüs yağlarım var. Göbek çok yok evde 1 saat dambıl kaldırıyorum diyete başladım süreci hızlandırmak icin ne yapmalıyım ve ne kadar sürede yanlardan ve göğüsden kurtulurum? Aydınlanırsam çok iyi olur teşekkürler.

Kalori açığı kilo vermenin tek yolu.
Ayrıca ağırlık antremanı ile vücuda kas kazandırırsanız, kas oranınız arttıkça bazal metabolizmanızın yaktığı kalori artar dolayısıyla aynı kaloride bir diyet yapsanız bile daha fazla kalori açığı vermiş olursunuz.
Kas kazanmak için de kalori açığının yanında proteinli beslenme ve ağırlık antremanı şart.

Göbek ve bel yanı kısmındaki yağlar da en son gider.
İlk önce yüz, kollar belli etmeye başlar kilo verimini en son göbek ve yanlar belirgin şekilde azalır.
Göğüste jinekomasti varsa kilo verme ile geçmez ama yağ fazlası varsa kilo kaybı ile düzelir.

Boyum 180 kilomu tam bilmiyorum 80'den fazla 90'dan azımdır yanlarım var basen biraz da göğüs yağlarım var. Göbek çok yok evde 1 saat dambıl kaldırıyorum diyete başladım süreci hızlandırmak icin ne yapmalıyım ve ne kadar sürede yanlardan ve göğüsden kurtulurum? Aydınlanırsam çok iyi olur teşekkürler.

Günde 500 kalori alıyorsan 700 kalori harcamalısın kısaca kalori açığı. Güzel bir spor salonuna başla ve evdede egzersiz yap. Yediklerine dikkat et ve sık sık yürüyüş yap. Her şey zihinde başlar, kararlı olursan bütün gereksiz yağ ve kilolar erir gider zamanla.

Spor salonuna başlamak için bütçen yoksa aç karna koşu yapabilirsin sabahları.

Kalori açığı kilo vermenin tek yolu.
Ayrıca ağırlık antrenmanı ile vücuda kas kazandırırsanız, kas oranınız arttıkça bazal metabolizmanızın yaktığı kalori artar dolayısıyla aynı kaloride bir diyet yapsanız bile daha fazla kalori açığı vermiş olursunuz.
Kas kazanmak için de kalori açığının yanında proteinli beslenme ve ağırlık antrenmanı şart.

Göbek ve bel yanı kısmındaki yağlar da en son gider.
İlk önce yüz, kollar belli etmeye başlar kilo verimini en son göbek ve yanlar belirgin şekilde azalır.
Göğüste jinekomasti varsa kilo verme ile geçmez ama yağ fazlası varsa kilo kaybı ile düzelir.

Jinekomasti yok hafif yağ var göğüsde

Kalori açığı.

Günde 500 kalori alıyorsan 700 kalori harcamalısın kısaca kalori açığı. Güzel bir spor salonuna başla ve evdede egzersiz yap. Yediklerine dikkat et ve sık sık yürüyüş yap. Her şey zihinde başlar, kararlı olursan bütün gereksiz yağ ve kilolar erir gider zamanla.

Hocam bugün tartıldım boy 180 kilo 86 bugün 400 kalori aldım 800 kalori yaktım sabah ve akşam yemek yiyorum onun haricinde atıştırmalık ya da yemek tüketmiyorum günde 400 kalori alırsam 1 haftada 2 kilo verilebileceği söyleniyor doğru mu?

Hocam bugün tartıldım boy 180 kilo 86 bugün 400 kalori aldım 800 kalori yaktım sabah ve akşam yemek yiyorum onun haricinde atıştırmalık ya da yemek tüketmiyorum günde 400 kalori alırsam 1 haftada 2 kilo verilebileceği söyleniyor doğru mu?

İlk gün için gayet güzel bir değer. Sana tavsiyem akşam 6'dan sonra herhangi bir şey yeme ve kahvaltıyı mümkün olduğu kadar geç yap. Sabah aç karnına hafif bir spor yapıp duş al. Bu sayede yemek yemediğin arada vücut kendi yağını yakıp enerjiye çevirir. Sorunuza gelirsek size bağlı. Günde 800 kalori alıp 1600 kalori yakmak ile 400 kalori alıp 800 yakmak aynı şey. Bol proteinli ve lifli beslenmeye çalışın. Kısaca dedikleri doğru. Ama bir spor salonuna en az haftada 2 kere gitmek şart. Ayrıca sosyal medyada güzel okul ve normal lezzetli diyet yemek tarifleri paylaşan kişileri takip edebilirsiniz. 1 ay içinde 80 kilo altına çok rahat düşersiniz.

Jinekomasti yok hafif yağ var göğüsde

O şekilde verme, 1000 kalori vs al, çünkü o şekilde verirsen her yerin sarkar, verirsin ancak hem sağlığından hem görünüşünden olursun, aceleye getirme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı