Üremicem yok edeceğim
Hayır ben kötü biriside değilim ne yapayım internetten bir kız arkadaş edindim 5 gün önce o da az önce keko biriyle aldattığını öğrendim görünüş olarak da ortalama üzerindeyim
Dostum tam kendimi düzelttim dedim kız arkadaş yaptım az önce onun da kekoyla aldattığını öğrendim tek istediğim hayatımı birlikte geçirmekti çevrem cidden sıkıntılı ama artık ne yapacağım bilemiyorum insanlara hiç güvenim kalmadı içimde o kadar birikmiş şey var ki bazen ağlayasım geliyor küçüklüğümden beri selektif mutizm yüzünden insanlarla iletişim olmadı özgüvenimi artıramıyorum beni herkes küçük düşürüyorlar hiç sevgi görmedim her geçen gün daha bıkkın çökmüş yaşlanmış ve ezik biri haline geliyorum belkide insan değilimdir ne olduğumu bilmiyorum doğumum bir hataydı insanlardan hiç umudum kalmadı bu yaşımda arkadaşım yok ilişkim yok o kadar yalnızım ki heryerde 0 takipçim var herkes beni unuttu ve bırakıp gitti yalnız ve izole bir hayat yaşıyorum ölsem kimsenin haberi olmayacak bana olumlu cevap verdiğin için sana minnettarım sen iyi birisin keşke herkes böyle anlayışlı olsa belki de birçok şeyi deneyimleyemeden hayatıma artık son vermeliyim