Nasıl kız arkadaş edinilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğruları söyledik diye biz böcek olduk Tamam kardeşim sensin,umuyorum zamanla çıkarsın bu lanet incel kafa yapısından.

Dostum seni çok iyi anlıyorum ama senin de şunu anlaman gerek ki hayât böyle geçmiyor. Biraz sabır ve çaba göstermen gerek. Yaşam hiçbir zamân sana iyi bakmayacak, rahat vermeyecek istediğin şekilde. İletişim de aslında bir apartman gibi düşünebileceğin bir şey. Dediğin biçimde, izole bir yaşamdan çıkmak kolay değil ama çıktığın zamân gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Öncelikle, yaşına göre bunlar o kadar normal ve yaşadığını, belki daha da zorunu yaşayan insanlar var. Çevren sıkıntılıysa kendi çevreni kendin yaratmalısın, her şeyden önce de kendine güvenmeli ve özsaygını geliştirmelisin. Kendini iyi görmezsen başkasının seni iyi görmesini beklememelisin. Öncelikle kendini sevmeye çalış, çünki ömrünün sonuna dek yalnızca sen olacaksın. Beni anlayışlı gördüğün için çok sağ ol, ancak bu anlayışı diğerlerinden beklemek zor. Hayat daha çok uzun ama bir o kadar da kısa olan bir olgu. Ama yapman gerekenler zor görünse de adımlar basit: kendini sevmek, kendini geliştirmek, yeni çevreler edinmek... Böyle gider. Doğrudan kız arkadaş arama bana kalırsa. Öncelikle güveneceğin dostluklar kur, onlarda ilerlediğin zamân inan bana kız arkadaş bile istemeyebilirsin. Zâten iyi bir çevre edindiğinde, dostluklar kurduğunda diğer her şey gelecek. Ama bu süre boyunca umudunu asla bırakma, kendine inan ve güven. Başka çâren olmadığı için de bunu yapabilirsin hayâtı gerçekten deneyimlemek istediğin için de yapabilirsin. İstersen bu süreçte kendini de gözlemleyebilirsin, ne kadar ilerlediğine bakar ve daha da motive olursun, bir günlük tutmayı denedin mi? Sen hiçbir vakit rahatsız olma, her şey yoluna girer. Yalnızca yaşın için bunların normal olduğunu bilmeni ve ne yapman gerektiğini bilip iyi bir titizlikle bunları yapmanı dilerim. İyi gecelerin olsun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…