Nasıl kız arkadaş edinilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ergen kafası değil cidden artık dayanamıyorum önümde bir ton engel var diyelim ki spor yaptım iletişim nasıl kuracağım ben diyorum ki arkadaşım bile yok sence normal bir şey mi bu seçici konuşmazlığın doğru düzgün tedavisi de yok zaten kendini benim yerime koy böyle bıkkın çökmüş bir durumda yok olmayı mı istersin yoksa ne olacağı belli olmayan bir hayat yaşamak mı?
Doğruları söyledik diye biz böcek olduk :D Tamam kardeşim sensin,umuyorum zamanla çıkarsın bu lanet incel kafa yapısından.

Üremicem yok edeceğim

Hayır ben kötü biriside değilim ne yapayım internetten bir kız arkadaş edindim 5 gün önce o da az önce keko biriyle aldattığını öğrendim görünüş olarak da ortalama üzerindeyim

Dostum tam kendimi düzelttim dedim kız arkadaş yaptım az önce onun da kekoyla aldattığını öğrendim tek istediğim hayatımı birlikte geçirmekti çevrem cidden sıkıntılı ama artık ne yapacağım bilemiyorum insanlara hiç güvenim kalmadı içimde o kadar birikmiş şey var ki bazen ağlayasım geliyor küçüklüğümden beri selektif mutizm yüzünden insanlarla iletişim olmadı özgüvenimi artıramıyorum beni herkes küçük düşürüyorlar hiç sevgi görmedim her geçen gün daha bıkkın çökmüş yaşlanmış ve ezik biri haline geliyorum belkide insan değilimdir ne olduğumu bilmiyorum doğumum bir hataydı insanlardan hiç umudum kalmadı bu yaşımda arkadaşım yok ilişkim yok o kadar yalnızım ki heryerde 0 takipçim var herkes beni unuttu ve bırakıp gitti yalnız ve izole bir hayat yaşıyorum ölsem kimsenin haberi olmayacak bana olumlu cevap verdiğin için sana minnettarım sen iyi birisin keşke herkes böyle anlayışlı olsa belki de birçok şeyi deneyimleyemeden hayatıma artık son vermeliyim
Dostum seni çok iyi anlıyorum ama senin de şunu anlaman gerek ki hayât böyle geçmiyor. Biraz sabır ve çaba göstermen gerek. Yaşam hiçbir zamân sana iyi bakmayacak, rahat vermeyecek istediğin şekilde. İletişim de aslında bir apartman gibi düşünebileceğin bir şey. Dediğin biçimde, izole bir yaşamdan çıkmak kolay değil ama çıktığın zamân gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Öncelikle, yaşına göre bunlar o kadar normal ve yaşadığını, belki daha da zorunu yaşayan insanlar var. Çevren sıkıntılıysa kendi çevreni kendin yaratmalısın, her şeyden önce de kendine güvenmeli ve özsaygını geliştirmelisin. Kendini iyi görmezsen başkasının seni iyi görmesini beklememelisin. Öncelikle kendini sevmeye çalış, çünki ömrünün sonuna dek yalnızca sen olacaksın. Beni anlayışlı gördüğün için çok sağ ol, ancak bu anlayışı diğerlerinden beklemek zor. Hayat daha çok uzun ama bir o kadar da kısa olan bir olgu. Ama yapman gerekenler zor görünse de adımlar basit: kendini sevmek, kendini geliştirmek, yeni çevreler edinmek... Böyle gider. Doğrudan kız arkadaş arama bana kalırsa. Öncelikle güveneceğin dostluklar kur, onlarda ilerlediğin zamân inan bana kız arkadaş bile istemeyebilirsin. Zâten iyi bir çevre edindiğinde, dostluklar kurduğunda diğer her şey gelecek. Ama bu süre boyunca umudunu asla bırakma, kendine inan ve güven. Başka çâren olmadığı için de bunu yapabilirsin hayâtı gerçekten deneyimlemek istediğin için de yapabilirsin. İstersen bu süreçte kendini de gözlemleyebilirsin, ne kadar ilerlediğine bakar ve daha da motive olursun, bir günlük tutmayı denedin mi? Sen hiçbir vakit rahatsız olma, her şey yoluna girer. Yalnızca yaşın için bunların normal olduğunu bilmeni ve ne yapman gerektiğini bilip iyi bir titizlikle bunları yapmanı dilerim. İyi gecelerin olsun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı