Discord nasıl kullanılır?

PC için soruyorsan;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir tane indir. Ben eklenti olarak kullanıyorum mesela uygulama olarak bile indirmedim. Sık kullanan birisi değilim işimi görüyor.

Sizin sayenizde kötü niyetli insanlara ekmek çıkıyor.

VPN kullanacaksan en iyisi (ücretsiz) Proton VPN.

Ama bence PC de GoodbyeDPI kullan.

Şu VPN'den kurtulun artık ya. Geçen arkadaşlarla CS girdiğimde bir pingleri oluyor çok kötü. Goodbyedpi Turkey gibi yazlım varken ne gerek var VPN'e. Üsteki arkadaşlardan birisi de atmış zaten benim tercihimde o yönde.

VPN kullanacaksan en iyisi (ücretsiz) Proton VPN.

Benim için fark etmez ama işe yarasın.

Şu VPN'den kurtulun artık ya. Geçen arkadaşlarla CS girdiğimde bir pingleri oluyor çok kötü. GoodbyeDPI Turkey gibi yazlım varken ne gerek var VPN'e. Üsteki arkadaşlardan birisi de atmış zaten benim tercihimde o yönde.

VPN açıyor o zaman. Doğru mudur?

VPN olarak rastgele kullanmayın bu arada. Hiç küçümsenecek kadar değiller. Zaten herhangi bir şeyde "herhangi birini kullan" diyen birisin görürseniz pek bilgi sahibi değildir. Bu çoğu şeyde öyle. Seçici olmak lazım. Benim kullandığım Kaspersky'a abone olunca otomatik gelen Kaspersky VPN. Lakin zaten kullanmıyorum. Zaten ihtiyacım olsa DC veya Roblox için kullanırdım ama onun içinde Goodbyedpi kullanıyorum.

Herhangi bir tane indir. Ben eklenti olarak kullanıyorum mesela uygulama olarak bile indirmedim. Sık kullanan birisi değilim işimi görüyor.
Bir tane kötü amaçlı VPN indirse o zaman ne olacak? Bir ara bunun muhabbetleri çıkmıştı mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı