Nasıl Minecraft Premium alınır?

• Konuyu başlatan FEDUK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.058

FEDUK

Decapat
Yer
Turkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Berber
Herkeze iyi sosyaller. Minecraft Premium almak istiyorum ama benim yaşadığım yerde herşey tüm siteler kapalı mesela almak istesem discord bile kapalı sizce bunun bir çözümü var mı? Hazır Clash of Clans hesabım bile var takas yapmak istersem ama herşey vpn'lı ve ona erişmek çok zor. Minecraft serverlerden sadece Hypixel burada açık başka serverler açılmayacağı için premium almak zorundayım çözüm beklıyor olacağım. Teşekkürler.

Microsoft Store açılıyorsa oradan almayı dene. 510₺ fiyatı var ama. İnternet siteleri açılmıyorsa başka yolu yok galiba. Takasa da pek bulaşma bence. Dolandırılma ihtimalin var. Eğer mümkünse başka bölgede yaşayan bir yakının senin için alsa da olabilir.

Herkeze iyi sosyaller. Minecraft Premium almak istiyorum ama benim yaşadığım yerde herşey tüm siteler kapalı mesela almak istesem discord bile kapalı sizce bunun bir çözümü var mı? Hazır Clash of Clans hesabım bile var takas yapmak istersem ama herşey vpn'lı ve ona erişmek çok zor. Minecraft serverlerden sadece Hypixel burada açık başka serverler açılmayacağı için premium almak zorundayım çözüm beklıyor olacağım. Teşekkürler.
Hiçbir şey anlamadım. Minecraft premium almak istiyorsanız tavsiyem orjinal sitesinden alın. Biraz pahalı ama garip garip sitelerden almaktan daha mantıklıdır.

Microsoft Store açdı ama annem babam kredi kartlarını kullandırmıyorlar. Yurt dışında yaşayan yakınımda var amMicrosoft Store açdı ama annem babam kredi kartlarını kullandırmıyorlar. Yurt dışında yaşayan yakınımda var ama o bu işlerden anlamaz.

Hangi ülkede yaşıyorsunuz ?
Ona göre çözüm bula biliriz.
Türkmenistan.

Hiçbir şey anlamadım. Minecraft premium almak istiyorsanız tavsiyem orjinal sitesinden alın. Biraz pahalı ama garip garip sitelerden almaktan daha mantıklıdır.
Orjinal siteye erişmek mümkün değil.

Dosya Ekleri

• Снимок.PNG
    Снимок.PNG
    37 KB · Görüntüleme: 74
Hocam durumu araştırdım birazcık sanırım Türkmenistan ile alakalı bir problem var bazı kişiler premium olsa bile yinede online oyniyamıyorlar.

Hocam durumu araştırdım birazcık sanırım Türkmenistan ile alakalı bir problem var bazı kişiler premium olsa bile yine de Online oynayamıyorlar.

Burada 30 35 kişi Minecraft oynuyor diye düşünüyorum çünkü bizim burada tek bir sunucu var. Anlamıyorum 2021'de en azından 10 15 sunucu açardı artık sunucu yok.

Microsoft Store açılıyorsa oradan almayı dene. 510₺ fiyatı var ama. İnternet siteleri açılmıyorsa başka yolu yok galiba. Takasa da pek bulaşma bence. Dolandırılma ihtimalin var. Eğer mümkünse başka bölgede yaşayan bir yakının senin için alsa da olabilir.
Microsoft ana sayfa açılıyor sadece.

Burada 30 35 kişi Minecraft oynuyor diye düşünüyorum çünkü bizim burada tek bir sunucu var. Anlamıyorum 2021'de en azından 10 15 sunucu açardı artık sunucu yok.

Microsoft ana sayfa açılıyor sadece.
Microsoft ya da Minecraft.com satın ala bilirsin sadece orijinal bir şekilde.

Anne ve babanın kartlarının çalışmama durumu muhtemelen kartları yurt dışı alışverişine kapalıdır.

Crack olarak premium alınıyo fakat bu yasal değil.Genellikle eski,kapatılmış hesaplar veriliyor internette

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı