Nasıl Minecraft server satışı yapılabilir?

surena89

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşımla MC server yapmaya başladık ve web siteden nasıl satış yapacağım hakkında bilgim yok açıkçası. Galiba kendi sitemden satış yapmak için şirket kurup işte vergi dairesine bağlı, falan olması lazımmış. Web site tasarlamayı çözebilirim ama satış konusunda biraz araştırmaya çalışsam sonuç alamıyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Benim aklıma Shopify, İtemsatış gibi yerlerden satış yapabiliriz gibi geldi ama MC VIP, CVIP satışları için saçma mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz zahmetli ve emek gerektiren bir iş. Anladığım kadarıyla sen Aternos gibi insanların Minecraft sunucu kiralayacağı bir sistem istiyorsun. Bunun için güçlü bir bilgisayar veya sunucu lazım. Ayrıca insanların ödeme yaptıktan sonra kendi sunucularını açabilmesi için otomatik bir sistem kurman gerekiyor.

Ödeme almak için bankalar veya Iyzico, PayTR gibi servisleri kullanabilirsin. Yasal olarak da şirket açıp fatura kesmen lazım, yoksa sorun çıkar.

İlk başta biraz maliyetli bir iş. Önce kendi siteni tanıtman gerekiyor. Başlangıçta fiyatları düşük tutup sonradan artırabilirsin. MC oynayan ünlü insanlara sponsorluk verirsen kazancın 2-3 katına kadar çıkabilir.

İstersen sistemi daha detaylı da açıklayabilirim.

Son düzenleme:
Biraz zahmetli ve emek gerektiren bir iş. Anladığım kadarıyla sen Aternos gibi insanların Minecraft sunucu kiralayacağı bir sistem istiyorsun. Bunun için güçlü bir bilgisayar veya sunucu lazım. Ayrıca insanların ödeme yaptıktan sonra kendi sunucularını açabilmesi için otomatik bir sistem kurman gerekiyor.

Ödeme almak için bankalar veya Iyzico, PayTR gibi servisleri kullanabilirsin. Yasal olarak da şirket açıp fatura kesmen lazım, yoksa sorun çıkar.

İlk başta biraz maliyetli bir iş. Önce kendi siteni tanıtman gerekiyor. Başlangıçta fiyatları düşük tutup sonradan artırabilirsin. MC oynayan ünlü insanlara sponsorluk verirsen kazancın 2-3 katına kadar çıkabilir.

İstersen sistemi daha detaylı da açıklayabilirim.
Oyle değil de Craftrise, ChekenNw gibi sunucu açacağım. Sadece kendi web sitemden yapamadığım için nereden satış yapabileceğimi sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı