Minecraft server kiralama

Öncelikle merhaba. Minecraft sunucusu açmayı planlıyorum. 3GB RAM olan paketlerden almayi düşünüyorum. 30TL'lik olanlardan.Hangi siteden almalıyım serverkurma bilişim hizmetleri, batihost, rabisu, nitrado 200 kisilik olduğu için nitrado pek aklıma yatmadi 3GB RAM ile 400kisılık sunucu açılırmı. Açılmassa ne kadar açılır destek olacak arkadaş var mı? İlk defa açacağim. Plugin nereye yüklenir bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3GB RAM ile nasıl 400 kişi almayı düşünüyorsunuz? :D Bizim sunucumuz 8GB RAM idi ve 50 kişi olunca çökmeler yaşanıyordu. O verdikleri oyuncu sayısı tamamen göstermelik. Aralarından önerdiğim site ise Nitrado olacaktır. Gayet kaliteli, lag sorunu falan yaşamadım hiç.

Öncelikle merhaba. Minecraft sunucusu açmayı planlıyorum. 3GB RAM olan paketlerden almayi düşünüyorum. 30TL'lik olanlardan.Hangi siteden almalıyım serverkurma bilişim hizmetleri, batihost, rabisu, nitrado 200 kisilik olduğu için nitrado pek aklıma yatmadi 3GB RAM ile 400kisılık sunucu açılırmı. Açılmassa ne kadar açılır destek olacak arkadaş var mı? İlk defa açacağim. Plugin nereye yüklenir bilmiyorum.
@stevesm1221 'in de önerdiği gibi Nitrado'dan açabilirsiniz. Çok kalitelidir, bi' kaç kez çökme yaşamıştık ama, 1 GB RAM ile 3 arkadaş conconcraft oynayabilmiştik. Bu aralar batihost çok popüler gibi, araştırıp ordan da alabilirsiniz. Pluginler editlemesi çok kolay, azıcık ingilizce bilseniz çok rahat editlersiniz. 400 kişi için en az 8 GB RAM'e ihtiyacınız var ama, haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı