Nasıl müzik yayını yapılır?

ShadowFighter

Kilopat
Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
5.069
Makaleler
1
Çözümler
27
Yer
Türkiye
YouTube'da müzik yayını yapmak istiyorum, 3 upload verip. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Normal şekilde yayın açmayı biliyorum. Ama nasıl sadece düz bir resim ve müziği YT'ye aktarabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OBS'den yapıyorum normal yayınlarımı zaten. VDS nedir onu da biliyorum.
Chill beats bilmem ne yayinlari 7/24 acik zaten. 24 saat yayin yapamazsin ki oyle degil mi? Yaparsan fatura tuzlu olur zaten salla yerel yayini. Aylik aslanlar gibi para verip VDS kirala, VDS'e OBS kur, OBS uzerinden yayinini baslat VDS oturumundan cik keyfine bak. :D
 
Bilgisayarla olmaz o ise. Saglam islemcisi ve saglam bellegi olan Windows VDS almalisin. OBS'nin ne oldugunu bile bilmiyorsan VDS'in de ne oldugunu bilmiyorsundur. Arastirma yapman lazim. Ya da bosver gitsin.
Başkan en profesyonel sensin burada galiba? Öğreteceğine köstek oluyorsun, hiç olma daha iyi.
 
Tamam babacim cok acik degil mi? Chill Beats bilmem ne yayinlari 7/24 acik zaten. 24 saat yayin yapamazsin ki oyle degil mi? Yaparsan fatura tuzlu olur zaten salla yerel yayini. Aylik aslanlar gibi para verip VDS kirala, VDS'e OBS kur, OBS uzerinden yayinini baslat VDS oturumundan cik keyfine bak. :D

Eski 2 GB RAM + Celeron B815 özelliklerine sahip bilgisayara sahibim. Onu VDS olarak kullansam olur mu?
 
İyi bir sanal makine alıp OBS'den sahneye görsel ekleyebilirsiniz. Müzik eklemeyi bilmiyorum ama döngüye alabilirsiniz. 7/24 yayını açık bırakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı