Nasıl mutlu oluyorsunuz?

Temelden başladım her gün az da olsa çalışıyorum az dediğimde minimum 3 saat falan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzeldir sözleri.

Hocam anladığım kadarıyla her şeyden çok biraz sosyalleşmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bütün konuyu takip ettim neredeyse. Ne zaman konuşmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Hayır diğer sene ama onu çok umursamıyorum emin olun. Çünkü çalışarak başarabileceğimi düşünüyorum.

Çoğu kişi sınav stresinden ve aile baskısından bayağı sıkıntı yaşıyor. İyi bir bölüm güzel arkadaşlıklar var önünde. Daha upuzun bir hayat var. Şuandan böyle düşünmen çok gereksiz. Dediğim gibi falza da düşünmemek lazım. Hayatın akışına bırak kendini.

Hocam işte sorunda tam burada pozitif olarak bakayım tamam nefes aluıyorum, günde en az 2 ögün yiyiyorum başka da yok yani yatağım falan var işte ne bileyim PC var laptop var telefon var ama bunlar beni mutlu etmiyor.

Dışarı çıkın hocam, gezin,keşfedin ve araştırın. Emin olun çok iyi olacaktır insan gezdikçe araştırdıkça mutlu olur. İnternet dediğimiz "Sanal" alemde eğlenceniz kısıtlıdır maalesef hocam. Sizi eğlendiren şeyleri bulmalısınız zevk aldığınız şeyleri yapın.

Biliyorum öyle insanları görünce bende ibret alıyorum. Sevdiğim insanların beni kullandığını düşünüyorum. Etrafımda ki en yakın insanlar da genelde çok karamsarlar.

Biliyorum öyle insanları görünce bende ibret alıyorum. Sevdiğim insanların beni kullandığını düşünüyorum. Etrafımda ki en yakın insanlar da genelde çok karamsarlar.
O zaman çevreni değiştirmeyi dene. Youtube'dan Hikmet Anıl Öztekin 'i izlemeni tavsiye ederim.

Olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…