Nasıl mutlu oluyorsunuz?

Hayır diğer sene ama onu çok umursamıyorum emin olun. Çünkü çalışarak başarabileceğimi düşünüyorum.

Çoğu kişi sınav stresinden ve aile baskısından bayağı sıkıntı yaşıyor. İyi bir bölüm güzel arkadaşlıklar var önünde. Daha upuzun bir hayat var. Şuandan böyle düşünmen çok gereksiz. Dediğim gibi falza da düşünmemek lazım. Hayatın akışına bırak kendini.
 
Hocam işte sorunda tam burada pozitif olarak bakayım tamam nefes aluıyorum, günde en az 2 ögün yiyiyorum başka da yok yani yatağım falan var işte ne bileyim PC var laptop var telefon var ama bunlar beni mutlu etmiyor.

Dışarı çıkın hocam, gezin,keşfedin ve araştırın. Emin olun çok iyi olacaktır insan gezdikçe araştırdıkça mutlu olur. İnternet dediğimiz "Sanal" alemde eğlenceniz kısıtlıdır maalesef hocam. Sizi eğlendiren şeyleri bulmalısınız zevk aldığınız şeyleri yapın.
 
Yani zevk almana tam olarak engel olan şeyler nedir? Leş gibi bir çağda yaşıyoruz para denen kağıt parçası peşinde 60 yıl koşturmak bana da saçma geliyor ama yine de hayat güzel be sevdiklerinle vakit geçir insanları mutlu et yeni bir şeyler öğren kendini geliştir... Sahip olduğun şeyler için şükret evi barkı olmayan hapiste çürüyen ayağı olmayan gözü görmeyen makineye bağlı yaşayan çok insan var. Sağlık gerçekten en büyük nimet ama değeri elden gidince anlaşılıyor maalesef :/.

Biliyorum öyle insanları görünce bende ibret alıyorum. Sevdiğim insanların beni kullandığını düşünüyorum. Etrafımda ki en yakın insanlar da genelde çok karamsarlar.
 

Geri
Yukarı