L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 28 Ekim 2021 #211 dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka ayrıldık ayrılmasına da o ilgi boşluğunu doldurmak için gelipte forumdaki kızlardan 2-3 beğeni bekliyorum Ulan şu dünyada ne suçum vardı ki bu kadar yalnızlıkla cezalandırılacak. Genişletmek için tıkla... O zaman @ırmakovski 'yi beğeni atma görevine çağırıyoruz
dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka ayrıldık ayrılmasına da o ilgi boşluğunu doldurmak için gelipte forumdaki kızlardan 2-3 beğeni bekliyorum Ulan şu dünyada ne suçum vardı ki bu kadar yalnızlıkla cezalandırılacak. Genişletmek için tıkla... O zaman @ırmakovski 'yi beğeni atma görevine çağırıyoruz
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #212 Anunswin dedi: Eğer işler yolunda giderse ileride iş adamı olmak istiyorum aklımda enerjiyle ilgili planlar var. Genişletmek için tıkla... Beni de alsana yanına abi kardeş takılalım. Karnımı doyur yeter
Anunswin dedi: Eğer işler yolunda giderse ileride iş adamı olmak istiyorum aklımda enerjiyle ilgili planlar var. Genişletmek için tıkla... Beni de alsana yanına abi kardeş takılalım. Karnımı doyur yeter
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ekim 2021 #213 Luciferss dedi: O zaman @ırmakovski'yi beğeni atma görevine çağırıyoruz Genişletmek için tıkla... Attım
Luciferss dedi: O zaman @ırmakovski'yi beğeni atma görevine çağırıyoruz Genişletmek için tıkla... Attım
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #214 dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka ayrıldık ayrılmasına da o ilgi boşluğunu doldurmak için gelipte forumdaki kızlardan 2-3 beğeni bekliyorum Ulan şu dünyada ne suçum vardı ki bu kadar yalnızlıkla cezalandırılacak. Genişletmek için tıkla... Herkes melek doğdu, şeytan gidiyor işte.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka ayrıldık ayrılmasına da o ilgi boşluğunu doldurmak için gelipte forumdaki kızlardan 2-3 beğeni bekliyorum Ulan şu dünyada ne suçum vardı ki bu kadar yalnızlıkla cezalandırılacak. Genişletmek için tıkla... Herkes melek doğdu, şeytan gidiyor işte.
pissher Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #215 Anunswin dedi: Eğer işler yolunda giderse ileride iş adamı olmak istiyorum aklımda enerjiyle ilgili planlar var. Genişletmek için tıkla... İnşallah olursun.
Anunswin dedi: Eğer işler yolunda giderse ileride iş adamı olmak istiyorum aklımda enerjiyle ilgili planlar var. Genişletmek için tıkla... İnşallah olursun.
X_DreamSoldier Picopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yüksek Öğrenci 28 Ekim 2021 #216 Anunswin dedi: Arkadaşlar nasıl mutlu oluyorsunuz? Gerçekten o kadar moralsizim ki son 3, 4 aydır Nirvana oldu 3, 4 kilo verdim uyku düzenim mahvoldu çok fazla duygusal iniş çıkışlar yaşıyorum nasıl mutlu olabilirim? Genişletmek için tıkla... Küçük şeylerden mutluluk duyarak, bazı olayları kafana takmayarak ve ailenle vakit geçirerek belki mutlu olabilirsin.
Anunswin dedi: Arkadaşlar nasıl mutlu oluyorsunuz? Gerçekten o kadar moralsizim ki son 3, 4 aydır Nirvana oldu 3, 4 kilo verdim uyku düzenim mahvoldu çok fazla duygusal iniş çıkışlar yaşıyorum nasıl mutlu olabilirim? Genişletmek için tıkla... Küçük şeylerden mutluluk duyarak, bazı olayları kafana takmayarak ve ailenle vakit geçirerek belki mutlu olabilirsin.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #217 En kötüsü de kız beni çok kötü birisi olarak biliyor şu an. Çaresizlik yüzünden başıma gelmeyen kalmıyor ki
En kötüsü de kız beni çok kötü birisi olarak biliyor şu an. Çaresizlik yüzünden başıma gelmeyen kalmıyor ki
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #218 dostum_ne_nirvanasi dedi: İnsanlık yaramıyor, en iyi çözüm kalpsiz gibi davranıp herkesin gözünden düşmek. İyilik yoksa bize de yanaşmazlar hem. Genişletmek için tıkla... Ben anlayamıyorum ya ben kalpsiz olamıyorum. Birkaç kere denedim ama yok abi benden olmaz.
dostum_ne_nirvanasi dedi: İnsanlık yaramıyor, en iyi çözüm kalpsiz gibi davranıp herkesin gözünden düşmek. İyilik yoksa bize de yanaşmazlar hem. Genişletmek için tıkla... Ben anlayamıyorum ya ben kalpsiz olamıyorum. Birkaç kere denedim ama yok abi benden olmaz.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 28 Ekim 2021 #219 dostum_ne_nirvanasi dedi: En kötüsü de kız beni çok kötü birisi olarak biliyor şu an. Çaresizlik yüzünden başıma gelmeyen kalmıyor ki Genişletmek için tıkla... Dostum sen benim klonum falan misin? Birebir aynı şeyi yaşamışız
dostum_ne_nirvanasi dedi: En kötüsü de kız beni çok kötü birisi olarak biliyor şu an. Çaresizlik yüzünden başıma gelmeyen kalmıyor ki Genişletmek için tıkla... Dostum sen benim klonum falan misin? Birebir aynı şeyi yaşamışız
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #220 dostum_ne_nirvanasi dedi: Beni de alsana yanına abi kardeş takılalım. Karnımı doyur yeter Genişletmek için tıkla... Olur hocam sorun yok. Evet çok karamsarım bu aralar ama genelde iş kurmayı düşünürüm.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Beni de alsana yanına abi kardeş takılalım. Karnımı doyur yeter Genişletmek için tıkla... Olur hocam sorun yok. Evet çok karamsarım bu aralar ama genelde iş kurmayı düşünürüm.