Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #281 Mehmet18 dedi: Saçma sapan konuşma kanka bulunur kendine göre birisi. Çankırı damı orasi. Genişletmek için tıkla... Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil.
Mehmet18 dedi: Saçma sapan konuşma kanka bulunur kendine göre birisi. Çankırı damı orasi. Genişletmek için tıkla... Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 28 Ekim 2021 #282 @ırmakovski Bu kadar beğeni atmaktan yorulmadiniz mi
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #283 dostum_ne_nirvanasi dedi: Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var. Genişletmek için tıkla... Yalan dünya evet doğru söyledin.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var. Genişletmek için tıkla... Yalan dünya evet doğru söyledin.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #284 dostum_ne_nirvanasi dedi: Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var. Genişletmek için tıkla... Anunswin dedi: Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bulunur kendine göre birisi rahat ol her şey tıp degilki başarılı ol ve oku mühendis vs ol sayginligin olur.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var. Genişletmek için tıkla... Anunswin dedi: Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bulunur kendine göre birisi rahat ol her şey tıp degilki başarılı ol ve oku mühendis vs ol sayginligin olur.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #285 Anunswin dedi: Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil. Genişletmek için tıkla... Kanka biz varız diyorum. Luciferss dedi: @ırmakovski Bu kadar beğeni atmaktan yorulmadiniz mi Genişletmek için tıkla... Bana çalışan insan yorulur mu ya? Benim gibi patronu nerede bulmuş hem
Anunswin dedi: Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil. Genişletmek için tıkla... Kanka biz varız diyorum. Luciferss dedi: @ırmakovski Bu kadar beğeni atmaktan yorulmadiniz mi Genişletmek için tıkla... Bana çalışan insan yorulur mu ya? Benim gibi patronu nerede bulmuş hem
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ekim 2021 #286 Luciferss dedi: @Irmakovski bu kadar beğeni atmaktan yorulmadiniz mi Genişletmek için tıkla... Okuyorum, beğeni atmadan da geçmeyeyim diyorum.
Luciferss dedi: @Irmakovski bu kadar beğeni atmaktan yorulmadiniz mi Genişletmek için tıkla... Okuyorum, beğeni atmadan da geçmeyeyim diyorum.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 28 Ekim 2021 #287 ırmakovski dedi: Okuyorum, beğeni atmadan da geçmeyeyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Takdire şayan bir davranış
ırmakovski dedi: Okuyorum, beğeni atmadan da geçmeyeyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Takdire şayan bir davranış
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #288 Mehmet18 dedi: Hocam bulunur kendine göre birisi rahat ol her şey tıp degilki başarılı ol ve oku mühendis vs ol sayginligin olur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şey fiziksel görünüş ve para hocam.
Mehmet18 dedi: Hocam bulunur kendine göre birisi rahat ol her şey tıp degilki başarılı ol ve oku mühendis vs ol sayginligin olur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şey fiziksel görünüş ve para hocam.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #289 Luciferss dedi: Takdire şayan bir davranış Genişletmek için tıkla... Başka vakit geçirecek kız kalmamış ortalıkta, takılalım bakalım
Luciferss dedi: Takdire şayan bir davranış Genişletmek için tıkla... Başka vakit geçirecek kız kalmamış ortalıkta, takılalım bakalım
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #290 Anunswin dedi: Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şet fiziksel görünüş ve para hocam. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ben zenginim biraz ayıptır söylemesi saygı duyan falan yok çok az. Anunswin dedi: Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şey fiziksel görünüş ve para hocam. Genişletmek için tıkla... Ama okuyan insanlara bakıyorum hepsi ne saygı gösteriliyor.
Anunswin dedi: Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şet fiziksel görünüş ve para hocam. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ben zenginim biraz ayıptır söylemesi saygı duyan falan yok çok az. Anunswin dedi: Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şey fiziksel görünüş ve para hocam. Genişletmek için tıkla... Ama okuyan insanlara bakıyorum hepsi ne saygı gösteriliyor.