Saçma sapan konuşma kanka bulunur kendine göre birisi.
Çankırı damı orasi.
Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil.
Saçma sapan konuşma kanka bulunur kendine göre birisi.
Çankırı damı orasi.
Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var.
Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var.
Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil.
Kanka biz varız diyorum.Yok ya bunun için onları suçlamıyorum çok haklılar bunlar gerçekler. Yok hocam Çankırı'da değil.
Bana çalışan insan yorulur mu ya? Benim gibi patronu nerede bulmuş hem@ırmakovski Bu kadar beğeni atmaktan yorulmadiniz mi
![]()
@Irmakovski bu kadar beğeni atmaktan yorulmadiniz mi
![]()
Takdire şayan bir davranışOkuyorum, beğeni atmadan da geçmeyeyim diyorum.
Hocam bulunur kendine göre birisi rahat ol her şey tıp degilki başarılı ol ve oku mühendis vs ol sayginligin olur.
Başka vakit geçirecek kız kalmamış ortalıkta, takılalım bakalımTakdire şayan bir davranış![]()
Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şet fiziksel görünüş ve para hocam.
Yok hocam ya olsa da ben bencillik edemem. Şu dönemde saygınlığı olan 2 şey fiziksel görünüş ve para hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.