DMWM
Hectopat
İnsan yapısı doğası ile sosyal bir varlık olunca yalnızlık her zaman sevilmiyor maalesef.
İnsan sosyal bir varlık.
İnsan yapısı doğası ile sosyal bir varlık olunca yalnızlık her zaman sevilmiyor maalesef.
Dönemden döneme de değişen bir şey aslında. Kimi zaman yalnızlığı arıyorsun kimi zaman ondan kurtulmak için kırk takla atiyorsun. İnsanoğlu olmak zorSevebilirsin, kişiden kişiye değişir.
Bilmiyorum. Hiçbir şeyi bilmiyorum.
Hocam ne diyeyim yani. İnsanlardan nefret falan mı ediyorsunuz?
Hocam bende yalnızlığı seviyorum da 2 3 tane arkadaş olsa iyi olur.
Harbi he.
Hayır.
Ben 4 yaşındayken babam öldü, ailem 8-9 yaşına kadar bana "baban dağda, görevde" dedi.
Uzunca yıllar hemen her gün akrabaların gelmesi, okulda çektiğim sorunlar, bazı haysiyet ve ar yoksunu kuzenlerimin o yaşta bana "baban öldü senden saklıyorlar" falan demeleri sık sık.
Gerçeği öğrenince daha da beter oldum doğal olarak.
Maddiyat dışında her açıdan sıkıntı çektim kısaca ama şunlar yaşandıktan sonra maddiyat olsa ne, olmasa ne...
İnsan sosyal bir varlık.
Spotify, reddit bak bu iki element olmasın yoğun stresli yaşardım.Arkadaşlar nasıl mutlu oluyorsunuz? Gerçekten o kadar moralsizim ki son 3, 4 aydır Nirvana oldu 3, 4 kilo verdim uyku düzenim mahvoldu çok fazla duygusal iniş çıkışlar yaşıyorum nasıl mutlu olabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.