Nasıl mutlu oluyorsunuz?

Sevdiğim kız bir konuda üzüldüğü zaman konu kapanı veriyor. Ben üzüldüğümde ona söyleyemiyorum. Beni sevdiğini söylüyor ama ona karşı hislerimi dile getirdiğimde kötü hissettiğini söylüyor. Zor bir yapısı var. Sonrada o gün içinde soğuk oluyoruz ve ben kendimi geceye bırakıyorum.

Hocam sizin durumunuz da çok kötü sizi anlayabiliyorum. Hiç sevgilim olmadı ama aşağı yukarı anlıyorum.
 
Hocam ben arkadaşımla birkaç kere konuştum ama şunu anladım. O düzelmez hocam benim anladığım bu yani muhtemelen beni yanında soytarısı gibi falan görüyor.
Bakın, sorununuz şu: Sizin bir arkadaşınız var ve bu arkadaşınızın davranışları sizi üzüyor. O zaman seçim hakkı iki tane: Ya devam edeceksiniz arkadaşlığınıza, ya da son vereceksiniz.

Eğer gerçekten aranızı düzeltmek için uğraştıysanız ve bunu başaramadıysanız daha fazla denemenin anlamı yok. Daha 18 yaşındasınız. Başka insanlar görüp tanıyacaksınız. Kendinizi sizi üzen bir kişi ile kısıtlamanıza gerek yok.

Ayrıca sorunun sadece bu olduğunu da düşünmüyorum. Mesajlarınızdan anlaşılıyor zaten bariz bir biçimde. Bunların yanında sosyal hayatınızla ilgili de sıkıntılarınız var gibi. Daha önce de söylediğim gibi, bu yaşınızda bu tarz sıkıntılar ile karşılaşmanız normal.

Daha önce de söylediğim üzere. Siz yazmışsınız ardınızdan herkes kendi derdini dökmüş buraya. Bu size bir çözüm getirecek mi, hayır. Bu konuya devam etmeniz daha beter size üzüyor. Profesyonel bir destek alın en kısa zamanda.

"Daha önce de dediğim gibi" yazmaktan yoruldum. Bir sonraki sefere dikkate almazsanız cevap yazmayacağım.
 
Sorun mutlu kalamamam değil. Hiçbir zaman mutlu olamaycağımı düşünmek. Olamaycağım hayatım boyunca neredeyse hiçbir şey yolunda gitmedi desem yeridir :(

Bu düşünceyle devam ederseniz, olamayacaksınız. Düşüncelerinizi değiştirin hocam pozitif olun mutlu olmaya çalışın. Psikolojik olarak kendinizi iyi tutun başaramıyorsanız psikolog yardımı gerekiyor.
 
Bu düşünceyle devam ederseniz, olamayacaksınız. Düşüncelerinizi değiştirin hocam pozitif olun mutlu olmaya çalışın. Psikolojik olarak kendinizi iyi tutun başaramıyorsanız psikolog yardımı gerekiyor.

Bunlar gerçekler kendimi kandıramam.
1

Kaç yaşındasınız?

18.
Oyun oynuyorum. Öneririm beni mutlu ediyor.

Artık oyun bile oynayasım gelmiyor arada sırada atıyorum tabii.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı