Hüseyin kenan
Centipat
Hepinize selamlar, Python'a giriş adlı kanaldan Python dersi alıyorum. Bu derslerı bıtırsem tamamen Python ogrenmıs olur muyum? Olmazsam hangı kanalları onerırsınız?
Hocam videoları bitirmen değil kodlama yapman lazım. Ancak o şekilde öğrenirsin. Ayrıca ne kadar kaynak bulursan o kadar gelişirsin.Hepinize selamlar, Python'a giriş adlı kanaldan Python dersi alıyorum. Bu derslerı bıtırsem tamamen Python ogrenmıs olur muyum? Olmazsam hangı kanalları onerırsınız?
Hepinize selamlar, Python'a giriş adlı kanaldan Python dersi alıyorum. Bu derslerı bıtırsem tamamen Python ogrenmıs olur muyum? Olmazsam hangı kanalları onerırsınız?
BTK akademide Python kursu var diye hatırlıyorum sadık turanın verdiği. Bir şans verebilirsinizz.
Bir video izleyince o beynine otomatik olarak enjekte olmuyor ya. Genel programlama,algoritma öğrenerek bunun dışında projeler yaparak öğrenmen mümkün. Elinden gelen kadar ingilizce kaynağa bak. Tutorial Hell dediğimiz dönemde kalmak istemiyorsan hem ingilizce kaynaklara bak hem de milyon tane tutorial videosu izleyeceğine doğru düzgün dediklerimi öğren.Hepinize selamlar, Python'a giriş adlı kanaldan Python dersi alıyorum. Bu derslerı bıtırsem tamamen Python ogrenmıs olur muyum? Olmazsam hangı kanalları onerırsınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.