Python Nasıl öğrenilir?

Hüseyin kenan

Centipat
Hepinize selamlar, Python'a giriş adlı kanaldan Python dersi alıyorum. Bu derslerı bıtırsem tamamen Python ogrenmıs olur muyum? Olmazsam hangı kanalları onerırsınız?

Hepinize selamlar, Python'a giriş adlı kanaldan Python dersi alıyorum. Bu derslerı bıtırsem tamamen Python ogrenmıs olur muyum? Olmazsam hangı kanalları onerırsınız?
Hocam videoları bitirmen değil kodlama yapman lazım. Ancak o şekilde öğrenirsin. Ayrıca ne kadar kaynak bulursan o kadar gelişirsin.

Bir dili tamamen öğrenemezsin bir sürü kütüphane var ama örnek projeler ile kendini geliştirirsen yeterince örenmiş olursun zaten önemli olan bir dili öğrenmek değil kodlamanın mantığını öğrenmek.

Bir video izleyince o beynine otomatik olarak enjekte olmuyor ya. Genel programlama,algoritma öğrenerek bunun dışında projeler yaparak öğrenmen mümkün. Elinden gelen kadar ingilizce kaynağa bak. Tutorial Hell dediğimiz dönemde kalmak istemiyorsan hem ingilizce kaynaklara bak hem de milyon tane tutorial videosu izleyeceğine doğru düzgün dediklerimi öğren.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı