Bak şimdi, Murat Yücedağ kötü değil sadece başlangıç için iyi. Ben Murat Hocayı 2015, 16'da izlediğim için yeterince bilgimi aldım çıktım ama o kadar çok kurs çıkardı ki bir yerden sonra baymaya başladı. Eskilerde çektiği 50 derslik C# programı vardı çok basit temeller için sana yetiyordu. Bende cengiz Atilla'nın da kursu var. Bence kurs çok eski ve evet ses problemleri de var günümüzde tavsiye etmem ondan da faydalandım zamanında ama artık gerek yok. Çünkü ben bu eğitimleri izlediğim zamanlar Gençay Yıldız gibi bir efsanenin eğitim videoları yoktu, vardı ama hem kötü planlanmıştı C# eğitimleri bir de Tsql vardı o kadar. Şu an internette yabancı kaynaklarda bile benzeri olmayan bir C# eğitimi var başka hiçbir eğitime de ihtiyacın yok C# temelleri için. Hatta ileri seviye için de...
Bu C# temelleri;
Bu OOP dersleri:
Bu da ASP dersleri:
Bitti mi? Bitmedi...
Bu derslerin hepsinin devamı niteliğinde ileri seviye programlama dersleri de mevcut sadece aylık katıl üyesi olman gerekiyor. Bütün eğitimler tek paket altında. Belirli bir seviyedeki katıl üyesi olman yetiyor. Diğer eğitimlerin neler olduğunu görmek için oynatma listelerini kontrol edebilirsin.
https://www.youtube.com/c/GençayYıldız/playlists
Video's delen met vrienden, familie en de rest van de wereld
Eki Görüntüle 2405936