Ben Bilecik'te yaşıyorum, kuzenim ise İstanbul'da. Online Survival Minecraft oynamak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Ben Bilecik'te yaşıyorum, kuzenim ise İstanbul'da. Online Survival Minecraft oynamak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Hamachi gibi programlar ile kendinizi aynı LAN üzerindeymiş gibi gösterebilirsiniz. İkinizden birisi Hamachide server oluşturacak ve öbürünüz ise o hamachi serverine bağlanacak.
Ardından Biriniz Minecraft üzerinde Tek oyunculu kısmından bir dünya oluşturacak ve ESC'ye basıp oyunu LAN üzerinde paylaşacak.
İkinci kişi Çok Oyunculu'ya tıklayıp LAN serverine bağlanacak.
Aternos üzerinden açabilirsiniz. Hamachi açmanızı önermem lag çok olabilir.
Bu aralar aternosta da çok lag var fakat sorun değil.
(Orijinal, korsan Minecraft fark etmez)
Hamachi yöntemi ile anlatayım. İnternetten minecraft vanilla server dosyası indiriyorsunuz. İkinizinde Hamachi indirip sizin bir ağ oluşturmanız lazım. Ama hamachi'ye kayıt olmazsanız açamazsınız. Arkadaşınıza ağ kimliğini ve şifresini atın. O da bağlanacak. Ardından vanilla server dosyasında bir başlatma dosyası olacak. Ama servere azıcık ram verin çünkü yetmeyebilir. Bu orjinal içindi eğer korsan açacaksanız anlatmak isterdim ama korsana destek yasak.
Hamachi yöntemi ile anlatayım. İnternetten Minecraft vanilla server dosyası indiriyorsunuz. İkinizinde Hamachi indirip sizin bir ağ oluşturmanız lazım. Ama Hamachi'ye kayıt olmazsanız açamazsınız. Arkadaşınıza ağ kimliğini ve şifresini atın. O da bağlanacak. Ardından vanilla server dosyasında bir başlatma dosyası olacak. Ama servere azıcık RAM verin çünkü yetmeyebilir. Bu orijinal içindi eğer korsan açacaksanız anlatmak isterdim ama korsana destek yasak.