Çözüldü Nasıl Online Minecraft oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Hamachi yöntemi var. Port yöntemi var ama eğer Türk Telekom'un modemine sahipseniz hiç denemeyin. ZyXEL modemlerde doğru düzgün port açılmıyor.
Sunucu kiralayabilirsiniz. Eğer para vermeden yapmak istiyorum diyorsan kiralık Aternos sunucular mevcut.

Sunucu dosyalarını kendi bilgisayarına kurarak da sunucu açabilirsin fakat biraz karışık ve modem arayüzünden port açmak falan gerekiyor.
 
Ben Bilecik'te yaşıyorum, kuzenim ise İstanbul'da. Online Survival Minecraft oynamak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hesap açtıktan sonra yap oda girer sende
 
Ben Bilecik'te yaşıyorum, kuzenim ise İstanbul'da. Online Survival Minecraft oynamak istiyoruz ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Aternos. Me sitesinden ücretsiz bir şekilde server kurun eğer Premium değilseniz server ayarlarından korsana izin vere tıklayın, gerekli ayarları yaptıktan sonra server IP nizi arkadaşınız ve kendiniz Minecraft'dan sunucu kısmına yazın server açılınca birlikte oynayın açılması internet hızınıza göre yavaş olabilir.
 
Aternos. Me sitesinden ücretsiz bir şekilde server kurun eğer Premium değilseniz server ayarlarından korsana izin vere tıklayın, gerekli ayarları yaptıktan sonra server ıp nizi arkadaşınız ve kendiniz Minecraft'dan sunucu kısmına yazın server açılınca birlikte oynayın açılması internet hızınıza göre yavaş olabilir.

O yüzden WPN ile yapmalı ABD'ye bağlanınca 5 6 sn sürmüştü tak diye giriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı