Nasıl orjinal windows yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sistem toplayacağım. Sıfır harddisk'e Windows 8.1 kurmak istiyorum, ama hepinizin bildiği gibi Windows çok pahalı. Bunu nasıl halledebilirim? Gerçek Windowstan farksız nasıl yapabilirim, yapan arkadaşlar varsa sıkıntı yaşıyorlar mı? Yapılıyorsa güvenli midir, oyunlara programlara etkisi var mıdır? Ve sürekli güncelleme gelicek midir?
Not: Telefondan yazıyorum yazım hatası olduysa affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasal olmayan yollar ile etkinleştirebilirsin. :) Oyunlarda vs. performans etkisi yapmaz.

KM spico programını indireceksin sonra etkinleştireceksin ama dikkat et. Program indirirken baktım çoğu site virüslü doğru bir siteden indir.

Windows Orijinal yapılmaz. Ancak satın alırsanız orijinal ürün kullanabilir ve güncellemelerden yararlanabilirsiniz. İllegal yöntemler ile Windows'u kırabilir ve kullanabilirsiniz, fakat tavsiyem orijinal ürün kullanmanız.

KMS Pico indir. Fakat malware yüklüyor. Bunun için önceden Malwarebytes anti malware indir.

Windows Orijinal yapılmaz. Ancak satın alırsanız orijinal ürün kullanabilir ve güncellemelerden yararlanabilirsiniz. İllegal yöntemler ile Windows'u kırabilir ve kullanabilirsiniz, fakat tavsiyem orijinal ürün kullanmanız.
Gönül isterki orjinal olsun ama çok pahalı.

W8'i boşver temizinden W7 Ultimate 64-bit kur internetten indir ISO'yu Flash Disk'e yada CD'ye yaz orjinalleştirme programları bulunuyor 4.5 senedir sorun yaşamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı