Şimdi sen sorunca indirip baktım da harbiden zor. Oyunda hem noktalara fareyi sürükleyerek nişan alman hem de müziğin ritmine uyarak tıklamayı zamanlaman gerekiyor. İkisini birden yapmaya çalışmak yerine önce sadece nişan alışını geliştirsen ardından osu!'ya geri dönüp hem nişan alıp hem tıklamayı zamanlasan daha iyi olabilir. Şu sitede nişan alışını geliştirebilirsin:
Free Aim Trainer Helping more than 12 million FPS Gamers Improve their Aim. Practice and Test your Aim performance online. No Installation Required.
app.3daimtrainer.com
Bu arada başlıkta anlatım bozukluğu da yapılmış. "Nasıl osu! oynayışı geliştirilir?" ile "osu! oynayışı nasıl geliştirilir?" cümleleri arasında fark vardır. Esas öğrenilmek istenileni soran nasıl sözcüğü yüklemden hemen önce söylenmelidir.
Bu arada başlıkta anlatım bozukluğu da yapılmış. "nasıl osu! Oynayışı geliştirilir?" ile " osu! Oynayışı nasıl geliştirilir?" cümleleri arasında fark vardır. Esas öğrenilmek istenileni soran nasıl sözcüğü yüklemden hemen önce söylenmelidir.
Şimdi sen sorunca indirip baktım da harbiden zor. Oyunda hem noktalara fareyi sürükleyerek nişan alman hem de müziğin ritmine uyarak tıklamayı zamanlaman gerekiyor. İkisini birden yapmaya çalışmak yerine önce sadece nişan alışını geliştirsen ardından osu!'ya geri dönüp hem nişan alıp hem tıklamayı zamanlasan daha iyi olabilir. Şu sitede nişan alışını geliştirebilirsin:
Bir gelişme var mı? Ağustos'ta bende böyle oynuyordum. Jump training mapleri var onlara çalışabilirsin. Ranked mapler oynamaya sakın kalkışma, istiyorsan oynayabilirsin ama bir gelişme katedebileceğini düşünüyorsan.
Bir gelişme var mı? Ağustos'ta bende böyle oynuyordum. Jump training mapleri var onlara çalışabilirsin. Ranked mapler oynamaya sakın kalkışma, istiyorsan oynayabilirsin ama bir gelişme katedebileceğini düşünüyorsan.