Nasıl osu! oynayışı geliştirilir?

Map linkini atabilir misiniz acaba? Bir de ben Eylül ortasında başladım 5-5,5* oynuyorum şuanda iyi midir sizce?

Donuyor.

Ya da bir hata mı yapıyorum?
Eski olduğunun farkındayım.
Slider'ları gözünüzle takip ediyorsunuz. İçinde durmaya çalışıyorsunuz. Hızını zaten rahatça anlarsınız. Sonrasında sonuna doğru yol boyunca götürün. Direksiyona yapışan kadın sürücüler gibi kendinizi şartlamayın.
Alışınca da hızlanmaya çalışıyorsunuz, erkenden gittiğiniz için combo gidiyor. Bu da seviyeniz için uygun olmayan bir map demek.

Evet, o zamanlar bunun farkında değildim. Şu an neredeyse 5 star rating map yapabilecek düzeydeyim. Jump training oynuyorum çoğunlukla.

@Vavien.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anda böyle oynuyorum. Çok basit yerlerde hata yapıyorum yine. Xbox Game Bar kaynaklı droplar çok fazla videoda. Kusturma bakma.

Son düzenleme:

Şu anda Türkiye sıralamasına bakmak için supporter olmak gerekiyor. Sistemim kötü sayılır fakat osu açıkken de kasacak kadar kötü değil. Game bar kaynaklı bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…