Epic Games Nasıl oyun alınır?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Papara kartım var. Ancak seçeneklerde papara yok. Bazı kişiler kredi kartını seçin falan demiş. Seçersem borç falan gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

@Henss @Lewis_Hamilton @Şebnem Ferah Tamam. Çok teşekkür ederim. Ayrıca bazıları Gpay diye bir şey var demiş. Eğer varsa uğraşmak istemiyorum. Böyle bir şey var mı?

@Henss @Lewis_Hamilton @Şebnem Ferah Tamam. Çok teşekkür ederim. Ayrıca bazıları Gpay diye bir şey var demiş. Eğer varsa uğraşmak istemiyorum. Böyle bir şey var mı?
Derdin uğraşmamak ise Papara üzerinden "Hayalet Kart" veya "Sanal Kart" oluştur dostum. Papara vb. kartlar ön ödemeli kartlar olduğu için herhangi bir borçlanma olmaz.

@68515 @391969 Tamam. Hepinize çok teşekkür ederim.

GPay'dan almaya çalışmayın bence çok ilkel bir satın alma sistemi var normal şekilde satın almak daha hızlı ve iyi.
Hocam satın aldım ve abonelik bildirimi geldi. Bir sorun olur mu? Diğer kişiler olmaz diyor da.

Son düzenleme:
@68515 @391969 Tamam. Hepinize çok teşekkür ederim.

Hocam satın aldım ve abonelik bildirimi geldi. Bir sorun olur mu? Diğer kişiler olmaz diyor da.
Banka uygulamaları bu tarz platformlardan yapılan satın alma işlemlerini abonelik zannettiğinden dolayı o şekilde sınıflandırıyor. Abonelik yazması önemli değil siz satın alım yapmadığınız sürece kartınızdan para çekilmez + dilerseniz aboneliğe kapatabilirsiniz uygulamanız üzerinden.

Banka uygulamaları bu tarz platformlardan yapılan satın alma işlemlerini abonelik zannettiğinden dolayı o şekilde sınıflandırıyor. Abonelik yazması önemli değil siz satın alım yapmadığınız sürece kartınızdan para çekilmez + dilerseniz aboneliğe kapatabilirsiniz uygulamanız üzerinden.
Tamam. Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı