Nasıl Para Biriktirebilirim?

Oguzhaan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Soru çok sıradan bir soru fakat öncelikle durumumu açıklayayım. Lise öğrencisiyim herhangi bir gelirim yok o yüzden sıradan bir leptop'a sahibim. Youtube kanalım var 2,300 aboneli.Şimdi gelelim konuya leptop'un özellikleri o kadar kötüki Don't Starve , Minecraft , Limbo gibi oyunların videosunu bile zar zor çekebiliyorum. Elimde bir adet psp , Maverick Strada Dc Evo (RC araba) var birkaç kez satmayı denedim fakat alıcı bulamadım. Nakit olarak 500 TL biriktirebildim fakat inanınki idda , millipiyango ve benzeri şeylere bulaşmak istemiyorum. Onun dışında amacım bir bilgisayar toplamak için nasıl bu parayı arttırabilirim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Satmak istediğin parçaları burdan satabilirsin diye düşünüyorum. O zaman paranı biriktirip güzel bir pc toplayabilirsin.

Aynı yollardan ben de geçtim. Maalesef sabretmek zorundasın. Para biriktirmeye devam et, elindeki ürünleri sat. Ama acele etme. Meraklı biri olmaya devam et. Çünkü merağın seni bilgiye götürür. Eğer yazları çalışabilecek biriysen dene bunu da. Ayrıca mevcut Laptop'unu da satabilirsin satın almadan önce.

Galiba en iyi yol yazın çalışmak olacak zaten tek yol o gibi teşekkürler öneriler için. Günlük harçlığım 7 TL fakat okulda 8 saat kalıyorum öğle arası yemek yemeden durabileceğimi sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı