Nasıl para kazanabilirim?

Evde kullanmadığın kıyafetleri, eşyaları sat. Eski telefonunu sat. PC varsa tüm bileşenlerini sat.

İkinci el sağlam ürünleri kâr koyup satmak aklıma yattı gibi. Bit pazarlarında en çok kâr ettirecek bir kategori var mı?
Evde kullanmadığın kıyafetleri, eşyaları sat. Eski telefonunu sat. PC varsa tüm bileşenlerini sat.

Telefonumun alıncağını sanmıyorum, kullanılmayan eşya çok, PC parçalarımı satamam şu an çünkü başarısız olup kaş yaparken göz çıkarma riskini almak istemiyorum.

Teknolojik ürünler.

Twitch'te yayın izleyerek sadakat ödülleri ile alınan vp, steam cüzdan gibi şeyleri satabilirsiniz. Reklam olmaması açısından arama kısmına "izle kazan" "steam cüzdan kod" "vp" gibi anahtar kelimeler yazarak çoğu kanalı bulursunuz. Tabii bazı insanlar chatte aktif olmak zorunluluğunu tutuyor. Bir de bu lafımın herhangi bir garantisini veremem. Güvenlir yayıncı bulmak size kalmış. Eğer olur da bir sıkıntı çıkarsa sorumlusu ben değilim. Çok izlenen veya discord kanalında kanıt bulunan insanları tercih edin. Aldığınız vp ve steam cüzdan kodlarını Technopat Sosyal üzerinden veya başka platformlar üzerinden ucuza satarak belki iyi para yaparsınız. Karta ödeme alırsınız ve sonra o parayı çekersiniz. Papara öneriyorum, ininal para kesiyor.
Mesela bu yayıncı "Mesaj parası" denilen bir şey ile vp ve steam cüzdan kod veriyor. 1 mesaj = 1 mesaj parası. Prime ile ilk ay ücretsiz, diğer aylar 8 lira verirseniz 32-42 lira gibi bir kar olabilir. Kesin demiyorum çünkü yayında mesaj yazmazsanız kazanamazsınız. Esnaflık gibi düşünün. Net bir gelir yok.

Telefonumun alıncağını sanmıyorum, kullanılmayan eşya çok, PC parçalarımı satamam şu an çünkü başarısız olup kaş yaparken göz çıkarma riskini almak istemiyorum.
Telefonu satmak başlı başına risk. Ben telefonumu, bilgisayarımın tüm bileşenlerini, eski kıyafetlerimi filan satacağım. Tüm parayla sadece sistem alcam. Monitör, hoparlör filan değil.

Bunlar bayağı riskli şeyler. Ama hayatta risk alırsan kazanma şansında var. Hayat demek risk demek öyle değil mi ama bunları bende düşünüyorum "ya elimde kalırsa, bütün bu uğraş. O zaman ne olacak ?" demeden yapamıyorum. Sistemim hiç bir şekilde Crysis kaldırmaz demişlerdi, bilgisayarımın çökeceği riskini alıp yükledim. Oyunda 29 saatim var

Ne biliyim sokakta birisini bul, iddaya gir "ben daha fazla şınav çekersem 30 lira verecen" gibi.

Ama en mantıklı şey eşyalarını satman. Tüm bilgisayarın ederi 2 bin diyelim, telefonun 700 lira olsun, evde saçma sapan eşyaların da bi' 100 lira etsin, bayramlarda da harçlık ile 10 lira toplarsın. Babana söyle bana para ver diye. Ben söylüyorum hiç vermiyor. Belki senin baban verebilir. (Fahiş fiyatlara satmam daha uygun olcak )

Çok iyi yaparsa neden olmasın sadece öğrenmek devamında yaparsın evet yaşı küçük ama iyi yaparsa başarabilir.

Babam vefat etti hocam, duyar kasmak için değil o kısmı aradan kaldırmak için. Zaten söylemiş oldum bu özel sebeplerden biri de bu. Diğerleri aklıma cidden yattı, teşekkür ederim.

Çok iyi yaparsa neden olmasın sadece öğrenmek devamında yaparsın evet yaşı küçük ama iyi yaparsa başarabilir.

Hocam etrafa bakınca o kadar uğraşsız satılmış logo var ki benimkilerin yanından bile geçemeyeceğini düşünüyorum. Modern bir logodansa eski usul renkli yazıyı seviyor millet. Bende öyle yapıyorum, buna bu para yakışıyor mu diyorlar

Hocam bionluk olmak için 20 TL üye olma ücreti var değil mi yanlış bilmiyorum.
Ben çok eski kayıt olduğun için bu konuda bilgim yok, ben kayıt olurken bedavaydı.
WordPress'ten nasıl para kazanabilirim?
Üniversite mezunu sayılabilirim bende bilmediğim için soruyorum.
Bionlukta logo vb. kreatif işler oluyor genelde.
Ben lise mezunuyum hayatımı wordpress' den kazanıyorum.

Başlangıç olarak wordpress hizmetleri ilani açabilirsiniz. Site taşıma, wordpress kurulum, virüs temizleme, seo puanı arttırma, site hızı arttırma, tema kurma, kurumsal web siteleri hazırlama, e-ticaret siteleri hazırlama, toplu ürün girişi, içerik girişi, xml import veya export. Yani say say bitmez gelir kapısı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…